|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2010
Mjesto: prigrevica
Downloads: 4
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: tyros 1 i korg le 76
Interesi: sviranje,pecanje,zurke..
![]() |
![]()
doneo sam na probu polovnu betu kao nova sa kutijom i papirima,extra radi prezadovoljan sam,dali da je uzmem?cena je 75 eura?zz
Dodato: zaboravih da pitam imam i na ponudi akg d 7 za nesto malo vise para pa da mi kazete nesto o tome zzz Promijenjeno od jovo61 (23.04.2012 u 19:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
D7 je jako, jako dobar mikrofon! Ne znam koliko ti je to "malo više" ali ako je u dobrom stanju ispod 100€, uzimaj i ne razmišljaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
Ako nemas nekih extra zahtijeva beta ce zadovoljiti sve tvoje potrebe.Ja je osobno koristim vec duze vrijeme i prezadovoljan sam sa tim modelom mikrofona.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Isto predlazem Betu, zato sto je po meni nesto bolja od AKG a i mnogo je lakse kasnije prodati ako se odlucis za prodaju, mada je najbolje da ih sam uporedis pa koji ti bolje lezi taj i uzmi.Za Betu inace vazi da je pravi "narodnjacki" mikrofon , dok je AKG slabije zastupljen na ovim prostorima
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2010
Mjesto: prigrevica
Downloads: 4
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: tyros 1 i korg le 76
Interesi: sviranje,pecanje,zurke..
![]() |