|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2008
Downloads: 86
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
E ovako, molim sve dobre clanove da mi pomognu, imam sintisajzer ROLAND E-96 , NE ZNAM KAKO DA UBACIM BOJU NOTA U NJEGA, NIKAKO TO MI NE IDE
havala puno na pomoci,m moze li mi ko nac boju kao sto mica nikolic svira stalno, i rec da li je raj aranzer roland e -96 ikako dobar Promijenjeno od Sejox (28.12.2009 u 20:00 sati) Razlog: Promijenjen naslov teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Cekaj druze budi malo jasniji posto nikako ne razumem ovo sto si napiso "BOJU NOTA"??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ako je kod Rolanda E96 isti postupak ubacivanja boja,kao i kod G800,
onda se na ovoj temi pisalo kako se to radi.Pokusaj.... Link: http://www.yu-midi.org/forum/showthr...je+boja+Roland |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.07.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Prvo moras na flopy ubaciti set boja i onda ucitas poslije toga idi na performance memory pa bank i tamo imas sve
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Isti je postupak kao za Roland G seriju....Ovako....Da se ne mucis da gledas, a da ti pomognem i budem sto jasniji....
![]() - ubacis floppy disketu u klavijaturu - sacekas malo i pritisnes F5 (DISK) - dugmetom PAGE spustis dole dok na levoj strani ekrana ne dobijes da ti vertikalno nadole pise PRF MEM (skracenica od Performance Memory, a to su u ovom slucaju boje) - Po sredini ekrana bice ti natpis Performance Set, a odmah ispod toga pod rednim brojevima neki natpisi (primer: Falluci boje, 2012 boje i slicno) - Sa drugim tockicem pomeras ako imas vise boja da izaberes koju hoces...(primer: imas 4 boje na klavijaturu i hoces da izaberes trecu) - Kada si se odlucio koju boju (Performance Memory) hoces da ubacis, samo pritisnes jos EXECUTE dugme na klavijaturi, a to je u ovom slucaju UPPER 1 - Sacekas da se LOAD-uje i to je to.... Nadam se da razumes ![]() Izvinjavam se sto sam pisao vise opsirno, al sam nesto raspolozen za kucanje ![]() ![]() ![]()
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (25.03.2012 u 10:23 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | minesana (06.05.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|