|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Problem sljedeci:
Snimao sam nekakav film preko LCD-a na USB stik.Kada sam zavrsio snimanje izvadim stik i ukljucim ga u racunar i nemogu pogledati sadrzaj. MPEG-2 TS Video je kao nepoznata ekstenzija.Skinuo sam vlc-2.0.1 Player i pokraj njega instalirao MatroskaSplitter-03032011 koji se preporucuje. Opet nista. OS na racunaru mi je Win 7. Jel se neko susretao sa ovom tematikom,jel ima nekakav poseban Player ili mozda nekakav konverter sto moze prekonvertovati ovo. Imam Any Video Converter Professional medjutim ni on necita ovu ekstenziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.02.2012
Mjesto: Wien
Downloads: 482
Uploads: 6
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: VSTi + Midi keyboard
![]() |
![]()
Probaj da skines Klite codec pack. Uz njega dodje Media Player Classic, sve zivo otvara.
![]() |
#3 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Pa neće konverter da čita ako nemaš taj codec...... skini klite ili neki drugi.... a kakav je to video ts bi trebao biti mpeg2 sa titlovima ako se ne varam.....
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
MPEG-2 TS Video nije ekstenzija, to je container u kojem se nalazi audio i video sadržaj. Kao što su već rekli, računalo nema instaliran codec kojim je taj materijal napravljen i zato ga ne može reproducirati. VLC player, Matriška spliter, niti Any Video Konverter isto tako (vjerojatno) nemaju u sebi ugrađen codec koji tebi treba pa ga prilikom instalacije nisu postavili u računalo. I logično je da ne mogu niti pokrenuti video zapis.
Skini program GSpot (zadnja verzija je 2.70) , pokreni ga (nije potrebna instalacija) i u njega unesi video (File > Open ...). U gornjem desnom uglu će se pokazati o kojem se codecu radi i da li ga imaš instaliranog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
AJ LAV KORG
![]() |
![]()
Ja sam mislio da je ekstenzija .TS jer ja imam video materijal u toj ekstenziji kad snimam sa Dreambox risivera na kompjuter sa titlovima..... bez titlova mi piše mpeg2 a sa titlovima od risivera je .ts ekstenzija zato sam pitao jer ni on nije lepo postavio pitanje...... kao što su već svi rekli skini kodeke i će da radi.....
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Uradio sam kako si ti Casper rekao medjutim nista mi nije izbacilo gore desno vec samo lijevo gore da je nepoznat fajl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ako je ekstenzija tog fajla .m2ts onda instaliraj encoder sa ovog sajta i mislim da će ti rešiti problem, bar meni jeste...
http://www.m2ts.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
AJ LAV KORG
![]() |
![]()
pa koja mu je tačno ekstenzija?
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Ekstenzija je .ts
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.02.2012
Mjesto: Wien
Downloads: 482
Uploads: 6
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: VSTi + Midi keyboard
![]() |
![]()
A da skines prvo kodeke? Potrazi K-lite codec pack. Trebalo bi da ti resi probleme. Kao sto su vec rekli ukoliko nemas kodek ni jedan program nece da ti pusti video fajl , niti ce bilo koji konverter da uspe da iskonvertuje.
![]() |
Favoriti |
|
|