|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Molio bih nekog da mi napise akorde za ovu pesmu. Hvala unapred.
Ti stvarno mislis da si nezni princ na belom konju Malo je sada kasno za nas dvoje Produzi dalje mozda sebi nadjes neku bolju Za mene bajke vise ne postoje Ja nisam heroina nekog starog nemog filma i nista nece biti od romanse Neka bi druga bila cak i srecna da te ima Al nasa ljubav veruj, nema sanse Ne glumi odavno nestale su usnule lepotice I cuti ti nudis a ja necu tvoje lazne poljubce Ne glumi odavno nestale su usnule lepotice I cuti ti nudis a ja necu tvoje lazne poljubce Ti sanjaj svoje snove samo tako mozes naci poljubce vrele kada zora svice ja nemam nadu da se nebo moze srcem taci sve sto smo duze samo gore bice Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 18:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dm------------
Ti stvarno mislis --------------- da si nezni princ ---A#---C---- na belom konju Dm--------------- Malo je sada kasno A#----C-Dm- za nas dvoje Dm--------- Produzi dalje ----------------- mozda sebi nadjes A#--C---- neku bolju Dm----------- Za mene bajke ----A#--C--Dm vise ne postoje Dm------------- Ja nisam heroina -------------A#----C--- nekog starog nemog filma Dm------------A#--C--Dm i nista nece biti od romanse Dm------------------ Neka bi druga bila cak --------A#---C-- i srecna da te ima Dm---------- Al nasa ljubav ------A#---C--Dm veruj, nema sanse Dm-A#- Ne glumi A#--------------- odavno nestale su Dm------------ usnule lepotice Dm-A#-------- I cuti ti nudis ----------Dm-- a ja necu tvoje -------------- lazne poljubce Ovako nesto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Nasao sam vec te akorde na jednom sajtu,ipak ako bih mogao neko da ispise original. Hvala ti u svakom slucaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa d moll ti je original intonacija ove pesme....
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Nije baš da slušam ovo i znam pesme, ali mi se učinili akordi sumnjivi.
Pustio sam pesmu i to svakako nije to. Ono što može da zbuni je da bas linija ne vuče isto što i "kontra" uvek. U svakom slučaju, ono što se na prvu čuje, bez pokušaja da skidam akorde, je da se osnovni tonalitet bez ikakvih promena vuče kroz cela prva dva stiha, tj. u drugom stigu nema onog A# C. Nije mi klavijatura blizu, pa me malo mrzi da skinem pesmu, ali a uvo i na brzaka: Dm Ti stvarno mislis da si nezni princ na belom konju Malo je sada kasno B--Gm C-Dm za nas dvoje Produzi dalje mozda sebi nadjes neku bolju Za mene bajke vise ne postoje Ja nisam heroina nekog starog nemog filma i nista nece biti od romanse Neka bi druga bila cak i srecna da te ima Al nasa ljubav veruj, nema sanse B Ne glumi ---------------Gm odavno nestale su Dm usnule lepotice I cuti ti nudis a ja necu tvoje lazne poljubce Ne glumi odavno nestale su usnule lepotice I cuti ti nudis a ja necu tvoje lazne poljubce
Sledeći član vam se zahvalio Vaxter za ovaj koristan post: | nemanja 1982 (28.05.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|