|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pozz drugari..Imam jedno pitanje... Kad idete menu/style controls i tu imate kick and snare designation da u realnom vremenu menjate kick i dobos,imate po 4 vrste dobosa i kicka,dostupne..prve dve se menjaju standardno na dirkama H1,C1 ,sto se tice kicka, treci kick je mislim na F0,ali ovaj poslednji-Type 4, nikako ne mogu da nadjem gde se menja-na kojoj je tipki on..Sve ovo pitam jer bih da postavim na tim dirkama kickove koji meni odgovaraju,da bih kasnije mogao brzo da ih menjam preko ove opcije "kick and snare designation"..Ali ne mogu da nadjem kick broj 4-type 4,gde se menja??? znaci ova 3 menjam kako mi odgovara,al ovaj cetvrti nikako ne mogu da nadjem koja je dirka za njega,tj. kako da promenim i taj cetvrti kick?? sad je u jednom drum kitu neki fabricki taj kick-type 4,ja bih da stavim na tu dirku semplovan,i onda kad menjam u relanom vremenu da bude taj semplovan,ali ne mogu da nadjem kako da zamenim taj fabricki semplovanim..ako zna neko kako,neka pomogne..pozz i hvala
Dodato: mala ispravka,type 3 je u pitanju, type 4 ne postoji,izvinjavam se,sad tek video ![]() Promijenjeno od Milan$ (24.05.2012 u 01:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.05.2010
Mjesto: Srebrenik
Downloads: 679
Uploads: 12
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg PA900
![]() |
![]()
ako sam te dobro razumio samo trebas da prebacis na toj tipki gdje je taj kick sa rom memorije na ram i povuces taj dobos koji hoces...
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ako se dobro sjecam ti alternativni kickovi su na B1, G0 i E0.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.12.2008
Downloads: 596
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
Hoces znati na kojoj dirci BD (Kick and Snare designation) pod brojem 3 (GM standard) ? Pokusaj staviti svoj sampl BD na E0 mislim da je to pod 3.
@tranzit ja mislim da su C2, B1, G0 opet nisam 100% siguran sada. Promijenjeno od just_be (24.05.2012 u 02:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
tranzit je dobro rekao,samo je trebalo uper octave -2 i to je to..nasao sam alternativne kickove..hvala puno i pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Samo da dodam da su snare-ovi (dobosi ) na F0-A0-D2-E2. Ta 4 se menjaju u style controls.
Sent from Tapatalk 4
![]() |
Favoriti |
|
|