|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ovako ima problem sa remote deskop nikako da ga podesim da pristupim kucnom racunaru sa druge internet mreze odnosno van kuce. Prema microsoft trebao bi da uradim Port Forwarding da bi mogao da pristupim racunaru koji je kuci u Temerinu iz Servisa koji je u Ns.
Uradio sam sve kako pise na ovom sajtu i nista ne pomaze. Ocito negde gresim sam ne znam gde??? http://portforward.com/english/route...te_Desktop.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.02.2012
Mjesto: Wien
Downloads: 482
Uploads: 6
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: VSTi + Midi keyboard
![]() |
![]()
Ja sam davno pokusavao da uz pomoc remote desktop pristupim udaljenom racunaru i nisam uspevao. A onda sam nasqo program Team Viewer. Na racunaru kome hoces da pristupis podesis da se program pokrece sa windowsom, postavis mu password i zapamtis Id. Onda mozes bez problema da pristupas racunaru sa bilo kog racunara.
Sent from my LT18i using Tapatalk
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Znam za taj program koristio sam ga i ja ali koliko se secam on je na odredjeno vreme,a i nema vrezija za mob sa win7 Os. Meni dok sam kuci radi sve extra i mob i laptop jer koristim WiFi sa svog rutera ali cim uhvatim recimo signal od komsije ne radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Teamviewer obicna verzija radi i nije trial. Za android i ios isto ima verzija, a najbolje ti je da napravis za svaki pc account na teamvieweru i da ti je tako lakse pristupit.
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ljudi vi ne citate sta pise..... Gde ja spominjem android????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Siniša, ako si siguran da je port forward kako treba, moguće je da ti je net natovan, pa zato forward ne pomaže.
Tu ti je team viewer dobro rešenje, jer sam "prolazi" kroz nat. Da ne objašnjavam tehnologiju. Uzmi njega i ne muči se. Samo, ne slušaj Della, malo se zeznuo. Jedan nalog napravi, pa na njega trpaj sve svoje kompove.
![]() |
#7 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kontao sam ako ima za android i ios, mozda ima i za ostale mobilne platforme.
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dell nema za Windowsphone.
Hvala Vaxter nisam se toga setio,videcu jos malo po netu mozda nadejm neko resenje. Teamviewer sam koristio i onda sam naso nacin kako moze da se nekom udje u komp dzaba ti sve sifre tako da sam ga zadnjih godinu dana zaobilazio. Ako su resili taj problem mozd predjem opet na njega. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
Moja greška što nisam sve pročitao.
Nisam video da se traži za WP7. Za njega nema ništa što radi po tokenu i P2P. Onda jedino da nekako nateraš da ti radi taj remote desktop, ili neki VNC, tipa UltraVNC ili TightVNC. Proveri koja ti je IP adresa koju ti router dobija od provajdera. Tako ćeš jedino znati da li si natovan ili ne.
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.02.2012
Mjesto: Wien
Downloads: 482
Uploads: 6
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: VSTi + Midi keyboard
![]() |
![]()
Potrazi na googlu servis logmein, trebalo bi da ti posluzi svrsi.
![]() |
Favoriti |
|
|