|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Da li neko moze da napise akorde ?
Ispred stare kuce posle mnogo leta ja uzbudjen stadoh i preda mnom zena gleda me u oci i sjecanja vraca u godine kad sam bio ljubav njena Ref. Ruzo moja najmiliji cvete kosa sedi a godine lete vreme tece a ljubav sve jaca svako svome mora da se vraca Cini mi se da je s godinama lepsa dok je moje ruke miluju po kosi samo dve, tri bore otkrivaju tugu koju mnogo leta u svom srcu nosi Ref. Cekala je dugo, zivela u nadi da ce miris srece i nas da opije nase srecno vreme ovog trena dodje zelim ga sto duze jer mora da prodje Ref. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.04.2012
Mjesto: Niksic
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland G-800, Korg pa80, Weltmeister Cantus IV deluxe, Hohner Atlantic IV, Roland fr-7 acc.
![]() |
![]()
C----------------D7----------G
Ispred stare kuce posle mnogo leta Am----------------D7-------------G (G7) ja uzbudjen stadoh i preda mnom zena C---------------D7-----G gleda me u oci i sjecanja vraca Am--------------Dm--------F-G-Am u godine kad sam bio ljubav njena C-G7----C----G7-----C Ruuuuzo moja najmiliji cvete Am---Dm-G-------Am kosa sedi a godine lete C-G7---C-----G7-------C vreme tece a ljubav sve jaca Dm----------G----------Am svako svome mora da se vraca Ako nesto nije u redu, nek' kolege isprave ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio midza23 za ovaj koristan post: | negovan90 (30.08.2012) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala puno kolega...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|