|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.06.2010
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 17
Uploads: 0
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa 8oo
![]() |
![]()
Imao sam ljubavi
velike i male ziveo sam burno pravio skandale (2x) Refren 2x Smirila je mene ta tvoja lepota poklanjam ti sreco ostatak zivota Lutao sam dugo priznajem i sebi sad kad sam te naso sve cu da dam tebi (2x) Refren 2x Ostani kraj mene moj cvete iz raja dok kucaju srca nek nas ljubav spaja (2x) Refren 2x Promijenjeno od gitar (25.01.2014 u 17:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Am..........G
Imao sam ljubavi Am......G velike i male Am..........G ziveo sam burno Em...........G pravio skandale (2x) ................A7 Refren 2x Dm.........C Smirila je mene Dm........C ta tvoja lepota Dm.............C poklanjam ti sreco Am.......Dm ostatak zivota evo kolega ![]()
![]() |
#3 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Am..........G
Imao sam ljubavi D7......G velike i male Am..........G ziveo sam burno F..............Am.. pravio skandale (2x) ................A7 Refren 2x Dm.........C Smirila je mene Dm........C ta tvoja lepota Dm.........G7....C. poklanjam ti sreco C....Am..Dm.. ostatak zivota |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|