Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 10.09.2012, 14:17   #1
muamerboss
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
muamerboss befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Triton Classic- Zip drive

Pozdrav forumasi.. Imam problem sa mojom ZIP disketom.. Neki dan sam kupio ZIP Drive da mogu prebacivati setove sa racunara na zip disketu i sve je odlicno funkcionisalo...
Danas sam ubacio ZIP Drive u drugi racunar i kad sam ubacio disketu trazilo mi je da je formatiram sto sam i ucinio(NTFS Full format).. Nakon toga sam prebacio neke semplove na disketu, ubacio disketu u SCSI, ali triton ne moze da pronadje ni jedan Folder, Sempl, bilo sto..

Kada sam ubacio prvi put, bile su neke note u nazivima foldera, sve nesto pomijesano..Probao sam i ono "translate" ali dzaba...

Kasnije sam probao formatirai u FAT format, FAT32, ali nista ne funkcionise :/..

Probao sam formatirati preko tritona disketu, formatira je ali cim ubacim u racunar trazi da je opet formatira..

Molim vas, ako neko zna kako rijesiti ovaj problem da mi pomogne, posto imam neki nastup ubrzo a necu moci nista ucitati u Tritona.. Pozz
Dodato:
Klavijatura ocita zip i prepoznaje ga.. Moze se snimati, ali to sto snimim sa klavijature ne vidim na racunaru, nego sam na klavijaturi.. A sto snimim sa racunara ne vidim na klavijaturi, nego samo na racunaru :/

Molim vas pomagajte!!!

Promijenjeno od muamerboss (10.09.2012 u 19:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
muamerboss je offline   Reply With Quote
Star 25.09.2012, 19:35   #2
acakasper
Stvarno kod kuće

acakasper's Avatar

Registrovan/a dana: 19.01.2012
Mjesto: Usa
Downloads: 1259
Uploads: 61
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 137 puta u 134 Postova
Instrumenti: magpotVE
Interesi: magpotVE
acakasper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
acakasper pošalji poruku preko ICQ messengera acakasper pošalji poruku preko AIM messengera acakasper pošalji poruku preko Yahoo! messengera acakasper pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

ma to je zip neispravan,ako ga prepoznaje ali ne moze da ucitava,taj zip je boljka mnogih klavijatura.
acakasper je offline   Reply With Quote
Star 29.09.2012, 23:31   #3
mrkocha
Drugar foruma

mrkocha's Avatar

Registrovan/a dana: 17.08.2012
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 33
Uploads: 2
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Pa4x & Kronos 2
mrkocha ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

probaj da nadjes ispravnu disketu pa onda prebaci. to se meni isto desavalo,formatiram zip u klavijaturi a kada ga ubacim u komp trazi format.
mrkocha je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:54

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...