|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
Pozdrav forumasi.. Imam problem sa mojom ZIP disketom.. Neki dan sam kupio ZIP Drive da mogu prebacivati setove sa racunara na zip disketu i sve je odlicno funkcionisalo...
Danas sam ubacio ZIP Drive u drugi racunar i kad sam ubacio disketu trazilo mi je da je formatiram sto sam i ucinio(NTFS Full format).. Nakon toga sam prebacio neke semplove na disketu, ubacio disketu u SCSI, ali triton ne moze da pronadje ni jedan Folder, Sempl, bilo sto.. Kada sam ubacio prvi put, bile su neke note u nazivima foldera, sve nesto pomijesano..Probao sam i ono "translate" ali dzaba... Kasnije sam probao formatirai u FAT format, FAT32, ali nista ne funkcionise :/.. Probao sam formatirati preko tritona disketu, formatira je ali cim ubacim u racunar trazi da je opet formatira.. Molim vas, ako neko zna kako rijesiti ovaj problem da mi pomogne, posto imam neki nastup ubrzo a necu moci nista ucitati u Tritona.. Pozz Dodato: Klavijatura ocita zip i prepoznaje ga.. Moze se snimati, ali to sto snimim sa klavijature ne vidim na racunaru, nego sam na klavijaturi.. A sto snimim sa racunara ne vidim na klavijaturi, nego samo na racunaru :/ Molim vas pomagajte!!! Promijenjeno od muamerboss (10.09.2012 u 19:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma to je zip neispravan,ako ga prepoznaje ali ne moze da ucitava,taj zip je boljka mnogih klavijatura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.08.2012
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 33
Uploads: 2
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Pa4x & Kronos 2
![]() |
![]()
probaj da nadjes ispravnu disketu pa onda prebaci. to se meni isto desavalo,formatiram zip u klavijaturi a kada ga ubacim u komp trazi format.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|