|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.09.2010
Mjesto: BanjaLuka
Godina: 43
Downloads: 304
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa60
Interesi: Pomozi ljudima,a ljudi ce pomognu tebi
![]() |
![]()
Od pre 15 ak dana vlasnik sam polovnog korga pa1,i sve je bilo uredu par dana a zatim se poceli desavati sledeci problemi ..
1.na probi na klavijtura spojena na razglas pocela da se smanjuje i da pucketa kao kad je los kabel banaba ili lem a na njene zvucnike sve ok menjeo kabel u globalo postavljao da mi ide na 1 i 2 qoutput isto se desavalo i na L i R. ugasim upalim je jedno vreme radila ok opet isto.Podigao joj novi OS i Resurse ucitao set bez globala radila je je celi dan sve bilo ok.Klavijatura je bila u song play modu kad se to desilo. 2.Na svirci mi zaledila nije htela nista mrtva niti da povuce ritam,boju,midi.Stacu ugasim je upalim na load PCM cekao sam sigurno 4-5min ako ne i vise ![]() 3.Nadjem polovan HD 20gb ubacim uredno ga klavijatura formatira ucita sempl sve se cinilo ok.Odem nesto da odradim ostavim je da radii posle 2h u disk meniju nije vidjela HD samo FD. pokusam da sviram neku senplovanu boju nista odem u sound record.pokazuje da mi da je na oba Ram slota Bank1 i Bnak2 sva memorija slobodna ![]() Promijenjeno od zlajakorisnik (28.11.2012 u 11:37 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|