Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 06.01.2013, 22:00   #1
MikiB
Vredan član društva

MikiB's Avatar

Registrovan/a dana: 30.10.2008
Mjesto: Vojvodina
Godina: 44
Downloads: 1416
Uploads: 55
Rekao HVALA: 77
Zahvalili mu 37 puta u 36 Postova
Instrumenti: Tyros 4 Black & Motif XF
Interesi: muzika
MikiB befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MikiB pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard ZX4 ili FBTEvoMaxX6

Pozz svima...Ovako stoje stvari...imam Dynacord PM 1000-2.E sad...hocu da kupim 2 kutije ali razmisljam se izmedju ova dva modela...Trazim savet od iskusnih kolega koji znaju znanje..znam da bi bilo naj da uzmem 4 kutije ali eto i finansijski bas nemogu a i nemam nameru da vucem 4 kutije zato sto sviram sam..zato netrebaju mi komentari tipa:4 kutije to je najbolje..pogotovu sx300....znam ja da su 4 kutije naj,ali kako sam pisao nemam nameru da vucem tolko kutija a sam.Najveca sala u kojoj sviram je kapaciteta 350 ljudi..ovo ostalo su kafici...ponekad ispod stora,ali slabo...dva puta godisnje...Sto se tice kutija i njihovih karakteristika,sa time sam upoznat.Ni jednu kutiju nisam cuo uzivo od ove dve zato i trazim savet.Po forumu svasta sam citao i to je ok,samo mi treba mala pomoc da se odlucim izmedju ove dve kutije.Do sad sad imao Carvin LM15.2 komada,i to je meni zadovoljavalo potrebe(donekle)e sad hocu da se ponovim.Moze i savet za neke druge kutije..nemoraju to da budu bas ova dva modela,ali ovi su mi zapali za oko..i para se ima oko 1200 eur.Hvala unapred.Srecan Bozic svima.

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:51

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije