|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
pozdrav kolege!
htio bi vas pitati sto mislite o KORG TR-61? Malo se zanimam za tu kljavu pa bi htio cuti vase misljenje! hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.03.2005
Downloads: 1112
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Za šta ti treba? Ako je za studio, nije dobra, ima samo 64 mb roma, i max. 64 rama, za to si uzmi extema, a ako ti treba za svirke po gažama, mislim da za te novce ne možeš uzeti bolju.
Moj kolega prodaje tr76 u super stanju za 800 eura, ako te zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Downloads: 320
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Ma treba mi za gaže!
Zanima me el je bolja od EL? dal je sempl ili ? uglavnom kako se ponaša na svirci u živo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Mogu da ti kazem ja ga imam vec dva meseca super je klavijatura samo ima jedno sto mi se nesvidja u njega svaki put ubacivanje seta prilikom paljenja i sto su dirke cvrste ali za cenu koju sam ja kupio je odlicna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Kolega sto se tice TR-a bolji je sigurno od LE...
Ali nista nefali Le-u ja sam nedavno kupio i meni je super e sada za Le ti idu smart media kartice a u TR idu SD.. Sada sta ti je bolje... Memoriju 64mb Ima i Le i TR to je max..EXB-SMPL kartica se u Le-a mora nadograđivati a u TR-vec imas tu karticu... Tipke su isto razlika... Neznam svako ima svoj ukus a i sve je stvar navike... POZDRAV!!!
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
i ja sam danas upravo kupio tritona le nije losa klavijatura samo me interesuje ova kartice kako se lodira na nju i kako sesve to ocitava na klavijaturi hvala na odgovoru
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.03.2005
Downloads: 1112
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Ispravak, klavijaturista: i na tr-u je sampling opcija, ne dobiješ ga tvornički. TR ima 2 puta viša rom-a od LE, dakle više zvukova u samoj klavijaturi, a obadva imaju mogućnost 64 mb rama, dakle učitavanja samplova u memoriju. I kod najskupljih mašina je mana to što moraš svaki put učitavati samplove pri paljenju klavijature, ali kad se jednom navikneš da ti klavijatura prvih 10 minuta učitava samplove, to nije problem.
U svakom slučaju, kad se uzme u obzir da je cjenovna razlika između LE i TR nekih 100-150 eura, svakako je bolje uzeti tr, bolje su tipke, tr podržava veće memorijske kartice, a i svakako je noviji nego LE. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ako je bas za studio onda je dobra jer u STUDIO ne treba ti ni 1MB RAMa ne ROMa.
U Studio mozes imati i 2TB RAMa ako hoces, ne verujem da ces samo TR koristiti. Drugastvar TR na list i matematicke brojke a isto tako i oficijalno sa KORGa je mnogo bolja klavijatura od LE a takodje isto i bolje gradjena i pored toga sto su obe bazirane na 64 MB SAMPLING RAM jer to ne pravi razliku u klavijaturu i ne cjeni se po tome. Prednosti kod TR su bolji izlazi, drugaciji i bolji ROM, mislim na fabricne boje, nisu iste ko kod LEa nego dolaze vise sa EXTREME, lakse i brze ucitavanje samplova bez glavobolja a takodje mislim da ima i nekoliko vise efekata, tipke su mu bolje i fizicka gradnja je isto jaca i bolja. Sto se tice licno moj UKUS onda TR izgleda bolje i pored toga sto nijednu od te 2 mashine nisam imao, ja koristim EXTREME. Ako mozes uzeti onda uzmi sebi EXTREME i gotovo.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pitanje |
|
|