|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
kolege pomagajte desila mi se nesreca polomio mi se display na korg pa1x pro , znaci upalim ga sve radi samo nece touch jel moram ceo da menjam ili ima varijanta neka da se meni to predno staklo ili kakav je princip iskustva hitno mi je neznam sta da radim !!! evo i kako izgleda nez kolko ste me razumeli , ovde u makedoniju nez dal postoje neke majstore za ovo
DSC_1213.JPG
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ukoliko Display inace obavlja sve svoje duznosti kako treba, sem tog Toucha, a napisao si tako, onda je stradao samo prvi Touchsensitive sloj ili strucno nazvano Touch Panel. Koliko se dobro sjecam, na PA1X je 7" 4:3 Touch Display a takvih Touch Panela sa 4-Pin prikljuckom se moze naci za pedesetak eura. Posto si u Makedoniji, sumnjam da ces to tamo naci, pa bi trebalo pokusati preko e-baya jer tamo tih Touch Panela ima koliko zelis. Da kupujes originalni Korg Display, debelo ce te odrati jer najeftiniji koji se moze dobiti je u Rumuniji za 320 eura + 30 eura za transport, tako da ti se u tom slucaju vise isplati da prodajes PA1X takvog kakav je.
Promijenjeno od tranzit (16.05.2013 u 01:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
da da tako je otvara sve samo nece da bira ni boju ni ritam ....kako da pitam tocno da baram vakvi del da ga menjam ako mozes da nacis nes vise obavesti me obavezno bio bih tih zahvalan
a samo ovo pisi oko displayja Display: 320 x 240 pixels, Color TouchView Graphic Touch Screen
Bidi ![]() Promijenjeno od Svirac bt (16.05.2013 u 01:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Moras tacno da pogledas koje su dimenzije Displaya jer to 320 x 240 mi govori samo o njegovom rasteru ali ne i o velicini. Ako je vidljivi dio Displaya 12 x 9,7 cm onda ga imas trenutno na e-bayu za 30 eura nov plus 5,15 eura za transport mada bi iz Njemacke za Makedoniju taj transport bio nesto veci..
http://www.ebay.de/itm/DISPLAY-COLOR...ht_6862wt_1485 Promijenjeno od tranzit (16.05.2013 u 02:26 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | Svirac bt (16.05.2013) |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
mozda moze da se nadje polovan za manje pare kod elektronicara za muz.instrumente.
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
ma nema u makedoniji tesko polovan to je i problem veliki
Dodato: znaci kolega da izmerim kolko na kolko je display koj je vidliv ?
Bidi ![]() Promijenjeno od Svirac bt (16.05.2013 u 11:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Tacno tako ali vrlo precizno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
evo novu sliku posto nije mi kod kuce momentalno postavicu i video , a svdua sam pitao niko nezna u mkd nit moze da mi pomogne , izmericu opet ja posto je moj drug merio negde horizontalno 9 cm a dijagonalu 7.4 ali kazem opet cu da izmerim tocnije
DSC_1214.JPG
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
evo prijatelju kako sam izmerio ako nesto pomaze
DSC_1214.JPG
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
e sad kolega mi prati link sta da narucem i to je to ili ce da bude veliki problem :s
![]() |
Favoriti |
|
|