|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2012
Mjesto: Kladovo/Bec
Godina: 35
Downloads: 97
Uploads: 1
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x Le
![]() |
![]()
Zdravo ljudi...
Evo trudio sam se na napravim jedno Vlasko kolce sa GarageBand na Macintosh...Sta se tice Aranzmani sam totalni pocetnik....zato i pocnem sa Garagebendom...posto je mnogo lako raditi snjim..i mislim da je sa vezbu dovolno.. Sve Boje koje cujete su iz GarageBanda osim Strings u Intro...Tu sam koristio Boju 'Aca Lukas' iz seta od kosmajaca za TRa.. Nadam se da ce vam da se svidja... Kritike su dobro dosli.. Gajde Cetvorka.mp3 Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Tranzit će ti opere uši zbog nekih dijelova koji kopaju uši malo tj. preglasni su. Tu nisam skroz "doma" pa neću da pametujem.
![]() Sve u svemu,jako kvalitetno si izbacio i odsvirao,nema šta. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio smuchac za ovaj koristan post: | Pointlessly (24.07.2013) |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Delim isto misljenje kao i kolega korculanac,lepo vlasko kolo ,lepo odsvirano(a i kako ne bi kad si iz Kladova).Da li je onaj deo sto podseca na pesmu o d BB "samo pijan mogu"u stvari Bane maznuo ili?
Samo napred!! Kvalitet simka? Nisam kompetentan! ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio VUNIMRAV za ovaj koristan post: | Pointlessly (24.07.2013) |
![]() |
#4 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Hehe, Vuni... Samo pijan mogu, jes da podseca ali nema veze sa ovim. Mozda je kompozitor bio inspirisan pa malo drpio, mada, mene nikad ranije ova melodija nije asocirala na tu pesmu do sada
![]() Kolega, ovo je dobro i nije besmisleno, iako ti nadimak asocira na to ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sale_band za ovaj koristan post: | Pointlessly (24.07.2013) |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2012
Mjesto: Kladovo/Bec
Godina: 35
Downloads: 97
Uploads: 1
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x Le
![]() |
![]()
Hvala Kolegi...trudim se...=)
@VUNIMRAV To je taj deo iz G mola na koj ti mislis... Jeste...refren od pesme ima istu melodiju i istu hramoniju... Ali kolo je starije...to Kolo Ljubise Bozinovica u mladim godinama, i zove se VLASKI BUGI.. evo kolo https://www.youtube.com/watch?v=uSbZNehpNyo Pa posle su BB to izmixovali malo.... @smuchac Jeste u pravu si....Kad slusam i meni mnogo smeta kao da je nesto preglasno... pokusavao sam svasta ![]() zato i jedva cekam da mi neko opere usi sta se tice aranzmani.. kao sto sam rekao, to mi je prvi pravi projekat i iz greske se najbolje uci .. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|