|  | 
| 
 | ||||||
| Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  12.06.2013, 22:10 | #1 | 
| Početnik forumacije! |  Viki Miljkovic - Srbija 

Ako neko zna akorde i fospil da ispise,bio bih veoma zahvalan,nije vazno koji tonalitet,moze onaj koji se uglavnom svira.pozz Svi se brodovi, zovu kao ti i sve reke su, reke ljubavi nose me u raj, u tvoj zagrljaj topao i nezan kao zavicaj volim momke koje piju rakiju volim ih jer mirisu na Srbiju u milion oni se prepoznaju volim ih jer me na tebe secaju volim momke koje piju rakiju..koji piju volim ih jer mirisu na Srbiju..na Srbiju u milijon oni se prepoznaju oni znaju..oni znaju volim ih jer me na tebe secaju od tebe su znam, digli ruke svi i zemlja i nebo, ljudi, bogovi uvek pravis lom, ne znas sta je dom al bas takav ti si po ukusom mom volim momke koje piju rakiju volim ih jer mirisu na Srbiju u milion oni se prepoznaju volim ih jer me na tebe secaju volim momke koji piju rakiju..piju rakiju volim ih jer mirisu na Srbiju..na Srbiju u milijon oni se prepoznaju oni znaju..oni znaju volim ih jer me na tebe secaju Promijenjeno od gitar (02.02.2014 u 16:56 sati) | 
|   |   | 
|  23.06.2013, 19:27 | #2 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 16.03.2012 Mjesto: Kladovo/Bec Godina: 35 
				 Downloads: 97 Uploads: 1 Rekao HVALA: 25 

Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova

Instrumenti: Korg Pa3x Le  |   

Mislim da u forspil ovako ide... Dmol--------C--------Gmol Dmol--------C--------B Dmol--------C--------Gmol F------Gmol------C--------Dmol Dmol-----------C----------Gmol Svi se brodovi, zovu kao ti Dmol-----------C--------Gmol i sve reke su, reke ljubavi Dmol-----------C---------Gmol nose me u raj, u tvoj zagrljaj F---------------Gmol----Dmol topao i nezan kao zavicaj Dmol---------------------C--Gmol volim momke koje piju rakiju Dmol--------------------C--B volim ih jer mirisu na Srbiju Dmol---------------C----Gmol u milion oni se prepoznaju F--------------------Gmol----Dmol volim ih jer me na tebe secaju Promijenjeno od gitar (02.02.2014 u 16:56 sati) | 
|   |   | 
|  13.09.2013, 22:14 | #3 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 03.11.2012 Mjesto: Srbija-Vrsac 
				 Downloads: 0 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

Instrumenti: Aranzer Interesi: Trenirao aktivno deset godina Taekwondo,zvanje crni pojas prvi dan  |  Ispravka 

Umesto G mola,prepravi na G dur..pozdrav
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |