|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.02.2013
Downloads: 0
Uploads: 20
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA 80 , Triton Extreme
![]() |
![]()
Pozdrav svima, problem je taj da moj pa80 slabo izlazi na ozvucenje , znaci potrebno je mnogo vise da se pojaca na mikseti da bi zvucao isto kao neka druga klavijatura , svirao sam sa drugom koji ima pa800 , potenciometar za kanal gde je on ukljucen je na sredini , a moj je skoro do kraja . .
![]() Do cega bi to moglo da je ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
jel se to desavalo na vise mikseta ili samo na toj,moze da bude ako je samo na toj mikseti da je na ton drugom kanalu bio pojacan Gain vise nego na tvom kanalu,jesi li pokusao da promenis kabl,moze i do njega da bude,a moze da bude i potenciometar master na klavijaturi u pitanju.
Sledeći član vam se zahvalio acakasper za ovaj koristan post: | dejan064007 (01.05.2014) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Desavalo mi se na vise mikseta , a do kabla mislim da nije, znaci idu mi dva kabla u miksetu , jedan za solo drugi za bas , razdvojeni su na posebne izlaze , bas na out 1 , a solo na left and right . i oba su slaba , trebaju da se pojacaju vise
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
mislim da je tu potenciometar u pitanju,da sacekamo druge kolege da se ukljuce,dali se to jos nekom desavalo,ali mislim da je to u pitanju.
Sledeći član vam se zahvalio acakasper za ovaj koristan post: | dejan064007 (01.05.2014) |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Sacekacemo , i jos nesto sto sam zaboravio da napomenem , tokom sviranja na zvucnicima na klavijaturi zvuk je normalan , znaci kao na svakom pa80.. Problem je samo na ozvucenju. .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa dal nije nesto do izlaza output,ne bi bilo lose ako imas nekog elektronicara blizu da pogleda klavijaturu,jer ipak to sam ne mozes popraviti.
![]() |
Favoriti |
|
|