|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ima li neko ovaj strings sto svira hromatiku na ovom snimku na 12.25 sec
hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Za koju klavijaturu? Strings za koji si pitao na snimku je cini mi se Violin string .... Imam identican ali semplovan ARD tima ( dobio sa Korgom Pa600 u Sky-u). Zasticen je pa od prebacivanja nema nista. Takodje imam da kazem jos puniji koji je za kontru ubilo se. Probaj sa Turkish stringovima da iskombinujes... u tri UPPER-a ili octave. Na nekim stringovima ubacio sam violončelo u visokim ( +1 octave , dva stringa u dva upper-a octave -1 i 0 ) Sve to dobro iznivelisati i nema zime... String na octave 0 naravno najglasniji od svih..)
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
neznam druze koju ljavu koristish, mozesh ti to sam da napravish kolega postavis 4 stringsa i svaki strings povecash za jednu oktavu prvo probash (1) strings 00 (2)strings -12 (3) strings +12 a zadnju ako imash solo sting i nju postavish za +12. i to bi bilo to. kod mene je tako.
Promijenjeno od srdjan motif (01.02.2014 u 11:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Šta znači ovo "zaštićen set" ... Meni je to malo neverovatno...
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Pisao sam o tome, sada ni ja neznam kako se zove taj kod... mnogi ga koriste za zastitu softvera.... Ubaci je micro SD koju sam dobio od Sky u Pa600 ( odvrne se nazad mali poklopčić sa jednim šrafom i iznad baterije ima mesta za micro SD) Bez njega nece da ucita set. Probao sam da kopiram sadržaj sa jedne SD na drugu ali nece, radi samo sa tom SD originalnom. Ima verovatno neka fora da se prekopira ali je to za mene spansko selo i naravno spada u pirateriju. Ako ja ikako uspem, pocasticu vas sa setom, jer sam ovam moj set vec spojio sa ARD setom koji sam dobio o sada bilo sta da sacuvam i dam nekom, pise file protected ili corupted ... slicno nesto...
Dodato: . . http://en.wikipedia.org/wiki/Software_protection_dongle
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (01.02.2014 u 11:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Evo ga jedan slican sempl sa kronosa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ljudi znam ja kako da to napravim ali ovde je odsviran i jca ga koristi kao loop to mi treba
nema veze za koju je klavijaturu moze i sf2 i kontak i ksf wav sve jedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
I te kako je vjerovatno Sale. Postoje razne zastite za software produkte, pa cak i za te sounde za muzicke instrumente, koji se dobijaju na USB Sticku, SD, micro SD i ostalim kartama. Zastita je uradjena na samom Sticku ili karti a moze biti u vidu 12, 60, 316 itd... Bita kodu. Prostim kopiranjem Sticka ili karte se doduse kopiraju sami sound podaci ali potpuno bezvrijedni jer im nedostaje pomenuti kod za koji su vezani, a koji stoji u boot sektoru Sticka ili karte i koji se ne da izmijeniti ili ukloniti jer je za "obicnog smrtnika" nevidljiv. Naravno da postoji nacin za kopiranje takvog USB Sticka ili karte i to sa sve kodom ali posto je to piraterija ne smijem i prije svega, ne zelim, nista dalje i konkretnije da napisem o tome, pogotovu jer i sam koristim pomenute zastite za svoje proizvode. Ta zastita sigurno nece zaustaviti pirateriju ali ce je bar umanjiti jer samo mali broj ljudi raspolaze znanjem koje je potrebno za takvu "operaciju".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Pa, baš zato sam i pitao... Sad si me opet preduhitrio pa ne mogu napisati "kako" bih ja to podelio sa kolegama, mimo zaštite... Jbg
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ipak mislim da je pametnije da, ukoliko znas bilo sta o tome, ne pises to na javnim mjestima. Sto da te boli glava poslije... nema potrebe, mirniji si ovako. Kazne su sve vece, a oni koji tragaju sve rigorozniji, poslije svih ovih dogadjanja posljednjih godina, na polju kradje podataka i "provaljivanja" u kojekakve sisteme.
Promijenjeno od tranzit (02.02.2014 u 07:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|