|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav drugari,
razmisljam se ozbiljno da predjem sa GW8 na Korga. Dvoumim se izmedju Pa600 i Pa1XPro Elite. E sada, zanima me da li Pa600 ima mp3 board ili samo plejer? U stvari, zanima me da li Pa600 ima mogucnost kao Pa1XPro Elite da se snimi sviranje i pevanje u jedan fajl. Znaci, da se prikljuci mikrofon preko klavijature pa da se sve snimi. To mi je bitno. Nije mi bitna toliko velicina i tezina klavijature. Mozda u nekoj varijnti dodje i Pa800 ali verovatno ce biti jedna od dve gore navedenih. Hvala svima na pomoci i pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Koliko sam ja do sada provalio pa600 ima samo mp3 plejer, tojest mozes samo da pustas mp3, menjas tempo i transponujes. i ima kao neki jadni vocal remover koji nije od nikakve koristi. Ako zelis da snimas, neces moci u pa600, Osim valjda u midi formatu.
p:s: pa600 nema uopste ulaz za mikrofon, tako da ti je bolje za tvoje potrebe da nadjes neki dobro ocuvan pa1x
DOK NE PROBAM LAVETINU ZA MENE JE PRASE CAR ZIVOTINJA! Promijenjeno od yamahapassion (28.10.2014 u 23:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Ako ti je snimanje prioritet onda ti je najbolje resenje ds uzmes Tyros 2. Znam da ti nije u varijanti ali snimci sa njega su visoko kvalitetni...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Korg mi je bolji jer lakse mogu da nadjem dobre setove. Imam kolegu koji ima dobre setove i dace mi ih na poklon. Zbog toga mi je bolji Korg. Doduse imam i kolegu koji ima Tajros 3 tako da i tu mogu da nabavim ekstra set ali bih radije Korga. A Pa800 niu on mislim da nema tu mogucnost?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
PA800 ima tu mogucnost. Jedino ne shvatam kako to da ti je taj mp3 snimac i mikrofon presudan faktor za izbor instrumenta??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa Sale da bih snimao za neke decije predstave i neke njihove pesmice. Cesto to radim zbog nekih potreba da ne objasnjavam sada i to. Mislim, nije to presudno naravno. Mozda ipak na kjraju i uzmem Pa600 jer je to ipak nova sprava i cini mi se da je dosta dobra za tezgarenje. A jos kada bi moglo i ovo da se snima bilo bi ekstra ali nije to predudno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ako se resis za pa600 (koji jeste za te pare best buy), onda ce ti trebati jos i jedna mikseta, ne mora nesto specijalno, moze i neka mala od par kanala, jel na sam pa600 neces moci prikljuciti mikrofon. A sto se tice samog snimanja to mozes obaviti i u samom PC-ju preko nekog softvera za snimanje, ili uzeti jedan dobar mp3/way Recorder i zavrsiti posao. Moja topla preporuka je zoom h1, koji sam i sam koristio i odlican je i lak za rad, ima line in ulaz koji povezes direktno sa miksetom, a kvalitet zvuka je fenomenalan.
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam ja miksetu i kompletan razglas. To nije problem. I meni je cini mi se Pa600 za sada prvi izbor i mozda uzmem taj snimac. Mada i Pa800 moze da prodje ali ipak je novo novo...
Mada mi je najvise zao sto prelazim sa Rolanda na Korga ![]() Od 1997.godine sviram Rolanda ali...sta da se radi. Cim stigne novi instrument zaboravi se stari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|