|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
Interesuje me gdje i kako mijenjate instrumente u Style-u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
Jel se radi o klavijturi ili nekom programu ili cemu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Izvinjavam se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suludi Moderator
|
![]()
Aha, kolko se mogu sjetit a isto je na svakoj Pa seriji. A care imas na forumu dosta o tome al hajd kad smo vec tu da ti obrazlozim. Imas 2 nacina i koji ces koristiti zavisi od ritma. Posto neki ritmovi mijenjaju instrumente kada prebacivas na druge VRIJACIJE ili FIL IN ili tako dalje. Onad kad uzmes zeljeni RITAM ides u RECORD MODE zatim MENU onda ides na opciju S.ELEM.CTL Kad ti se otvori strana vidjeces instrumente. Ehh upali ritam i pocni da mijenjas i stavljas sta ti dusa hoce. Nek ritam ide a ti zavrsis npr sa VARIATIOM 1 samo pritisnes 2 i opet isto. Kad si zadovoljan samo spasis. Imas onu strelicu gore ides na SAVE CURRENT STYLE i to je to. To je najbolja opcija. Ova druga ti je slaba i sa njom mozes upropastit ritam. Jer neka varijacija koristi jednu vrsta bubnja naprimjer a druga varijacija opet skroz drugi bubanj koji nema isti raspored ko i prvi, ehh tu nastaje belaj. A to mozes ovako. Izabres ritam ides na STYLE PLAY zatim pritisnes TRK.SELECKT i otvori ti se ritam i opet mijenjas i stavljas sta hoces. Ja ti nebi preporucio tu opciju prva je najbolja sigrunija i nejebe ti zivce kasnije kad opet ritam budes htio da mijenjas! Toliko od tome, pozdrav,Alen!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Hvala kolega
![]() Ovu drugu opciju sam i koristio,ali sam vidio da ima jos nekih opcija u Meniju u vezi Stylova pa me je interesovalo koji nacin je ispravan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Suludi Moderator
|
![]()
Prvi
|
![]() |
![]() |
![]() |