|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav.... Evo vec par puta na jednom tv programu vidim decka sa pa80, vecinom uzivo svira i klavijatura fino zvuci.... e sad, njemu je na klavijaturi nekakv kabal spojen, nisam uspio vidjeti ali spojena je output ili input strana sa midi. Jel mozda zna neko o cemu se radi????
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sempler Je Spojio Legendo
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
zdravo maestro.... koji sempler???? Jel mislis semplove iz klavijture pa na midi? ne kuzim...daj malo objasni ako ti nije problem
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Externi sempler care e sad ne bih ti znao reci koji je dok ga ne bih videli
![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
ne moze biti eksterni sempler jer je kabal spojen iz klavijature u klavijaturu, znaci jedan sint....
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mislim da se dosta pisalo o tome, mislim da je rijec o tercama na pa 80... Pogledaj malo po forumu.. sigurno ces naci o cemu se radi.Poz
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
carko napisi malo opsirnije i razumljivije
vidi posto pa 80 ima 16 mb fles kartu moguce da je stavio i recimo akai z4 sa 512mb ram onda vuce ove turske lupove emre itd to je opasna kombinacija pozdrav
![]() |
#8 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
evo jos jednom da kazem da sam vidio na tv-u i svirao je uzivo...mislim da nije u pitanju nikakav sampler, kabal je spojen na klavijaturi, znaci iz dijela output/input kabal do midi. kao da je sint povezan sam sa sobom:-) to prvi put vidim pa reko da pitam jel zna ko o cemu se radi
![]() |
![]() |
#9 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
To je nacin na koji se rade terce u PA80 u SEQ mode, nista cudno.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala nedime....ajd ako budes imao volje il vremena pa malo objasni kako to ide...imam terce u sintu i jedan mi je decko malo objasnjavao kako to ide al bez ikakvih kablova:-) ajd zivio
pozdrav
![]() |
Favoriti |
|
|