|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Zdravo ljudi ako moze neko da ispise akorde za ovu pesmu,moram je skinuti za jedan rodjendan sad za cetvrtak a ne sviram ovu vrstu muzike,nego sta da radim,pa zato bih molio pomoc,po mogucstvu iz originala.
https://www.youtube.com/watch?v=xhlMkCMFoc8 Ne voliš me, ja to znam umorno je srce tvoje. da ja više nisam taj, i da nam se blizi kraj, znaju cak i ove zore. Ne voliš me, ja to znam, pa u stvarnosti ne živim, i kad negde odlutaš, i kad drugog zamisljaš, ja ne mogu da te krivim. Sad sve u meni bori se, i sve u meni boji se, da premalo sam dao. Sad sve u meni bori se, i kao nikad volim te, a odavno sam pao. Refren Još je ova krv, ova bol, jos je rana na srcu mom, samo tvoja, čak i kada me ostaviš, i kad drugoga zavoliš, bices moja. Ne voliš me, ja to znam, govore mi tvoje oči, pa zar da se pomirim, da sa tobom provodim, ovaj život u samoći Ne voliš me, ja to znam, i bez lekova u sebi, svestan da je uzalud, ja i dalje biram put, koji vodi samo tebi. Sad sve u meni bori se, i sve u meni boji se, da premalo sam dao. Sad sve u meni bori se, i kao nikad volim te, a odavno sam pao. Refren Još je ova krv, ova bol, jos je rana na srcu mom, samo tvoja, čak i kada me ostaviš, i kad drugoga zavoliš, bices moja. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|