|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 124 puta u 112 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svim kolegama
Dali netko od vas svira na gore navedenu klavijaturu ili ima live iskustva sa njom? Preslusavajuci prezentacije na YT meni osobno se cini ok. Nova nije skupa a rabljenih ima za 500 - njak € (ebay) Eventualno bih ju kupio kao drugu klavijaturu uz Yamahu psr 770. Iskljucivo za soundove koji se koriste u pop- rock muzici. Terce, portamento, turske zurle -0 bodova😜 Unaprijed hvala na odgovorima😃 Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
![]() |
![]()
Svirao sam je 2-3 meseca! Vrh! Za te pare nema bolje. Hammond, clav. e piano i akusticni klaviri najbolji u klasi! Ostalo nisam ni koristio.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio velja87 za ovaj koristan post: | ffb (08.09.2016) |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 124 puta u 112 Postova
![]() |
![]()
To se trazi😜Citao sam da ima 4 banka x 25 memorija - dali u tim memorijama pamti zadane postavke npr. efekte i sve ostale mogucnosti ili samo memorira odabrani sound?
Po svim kritikama na jednom Njemackom forumu a isto tako i na Thomanovoj stranici. Nije klasa Nord Elektro ali kosta mnogo manje. Hvala na odgovoru Dodato: Ups greska u koracima: Po svim misljenjima na jednom Njemackom forumu a isto tako i na Thomanovoj stranici synt je vise nego dobar i upotrebljiv. Nije klasa Nord Elektro ,kosta mnogo manje a super je za live band. Promijenjeno od ffb (07.09.2016 u 21:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|