|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.10.2007
Downloads: 182
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kako da podesim na pa80 da kad pretisnem neki taster da mi peva gornju tercu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
To napravis jedino kad si uradis terce i sejvas jih i onda moze na jedan dugmic .Ali odustani od toga dok malo ne savladas sint i procitas teme na forumu gde je pisano o korgu .Onda kad stvarno nema nigde odgovora postavis pitanje za problem koji te muci na sintu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ako neko ima oradjene terce za vokalist neka ih postavi ovde na download.I neka mi kaze sta treba da uradim tj. kako da ih ubacim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Jer ima stvarno neko neki set gde je uradjena gornja terca za pa80 ?molim vas neka mi javi na pm pa da mi posalje ili da okaci ovde na download
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Da ne otvaram novu temu!Takodje je vezano za pa80.Zasto sa leve stranice gde se pustaju ritmovi kad pretisnem dvaput tj.kada svetle i goranja i donja lampica ..kako da vam objasnim ono gde pise direkt hd.Pise przano..Nema nista.Kako da ucitam da mi i tu budu ritmovi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
??????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Salepevach
Prije svega pošto si nov ovdje i vidim da se ne snalaziš obavezno, ali obavezno pročitaj PRAVILNIK ! Ne ponavljaj se s pitanjima i budi strpljiv. Novogodišnji su blagdani i teško da češ u ove dane dobit brzi odgovor. Ovo ti je zadnja opomena pod BAN. A sad i odgovor na tvoje pitanje : Da bi očitavao ritmove s HDD-a usnimi SET-ove ili STYLOVE pod 123.SET, 456-SET i 789.SET na HDD-u. To možeš prebaciti drito s FDD-a na HDD ili da kad uradiš neki dobar SET na kljavi, pa ga save-aš pod neki od gore tri navedena SET-a. A možeš i na sljedeči način : Učitaj SET s diskete u Pa80 : MENI - LOAD - LOAD All Kad provjeriš pod user stylove da su svi stylovi (ritmovi) OK i po tvom čejfu tada uradiš sljedeće : MENI - SAVE (F2) - (odabereš destinaciju na HDD-u 123.SET 456.SET ili 789.SET) i dva puta YES/Enter. Naravno, uvjet je da imaš HDD, inaće šipak. Pozz Promijenjeno od kreso (02.01.2008 u 12:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
![]() |
![]()
Hvala ti na odgovoru.A za vocalist harmonizer da li znas mozda kako da namestim samo da mi peva gornju tercu ili mozda imas neki set gde je to vec podeseno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa80, terca, vokalsit |
|
|