|
|
|
||||||
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Saobracajni Inspektor
|
trebam neki tekst hitno da prevedem sa engleskog na srpski ako ima neko raspolozen da pomogne....... ima oko dve strane u wordu
POMAGAJTE PLZ .........e bre kolege rasuti po celom svetu a niko nemoze da pomogne
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Veteran
|
probaj nabavit program za prevođenje ili u google napiši "translate english to serbian" pa malo pretraži po stranicama,tako sam ja radio kad sam tražio ruski na hrvatski,i španjolski na hrvatski pa sam našao te stranice"
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
|
Posalji mi taj text na PM pokusat cu ja da ti pomognem.pozz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
|
skini Word Translator,mozes sa njim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Saobracajni Inspektor
|
poslao sam ti na pm HVALA TI MNOGO
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Odomaćeni član
|
Jesi uspeo?
Ako ne ide, dajte `vamo taj tekst kod mene na PM, brzo cu ja to prevesti....
|
|
|
#7 |
|
Drugar foruma
|
posalji i meni PM ako treba pomoc
|
|
|
|