|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.05.2007
Downloads: 160
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Moze li mi neko odgovoriti da li Korg x50 moze odgovoriti potrebema sviranja JUVE pesama ili je bolje da uzmem TR,i kolko kosta TR sa dodatim EXB-SEMPL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Bolje ipak TR, jer to je sprava sa semplovima...A JuVe boje i nekako ne mozes dobiti bez sempla... Sve to zvuci slicno, ali nije kao sa semplom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Uzmi TR.... Je malo skuplji al puno bolji... Semplovi su potrebni a TR cita semplove
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
A ni sa samplovima NIKAD nece zvuchati kao na originalnoj mashini!
![]()
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Istina Vaxter to sto kazes,ali zvucat ce pribliznije sa semplovima nego bez njih kada je u pitanju ova dva sinta
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Uzmi TR i neces pogresiti! Ja imam tu klavijaturu vec 6 meseci, i zadovoljan sam. Veruj mi da nema nikakve razlike u zvuku od ostalih tritona. Jedina mana svih tritona je sto moras pri svakom ukljucenju da ucitavas semplove (sto traje oko 5 min) - naravno ako ih koristis. Ostalo sve OK. Bas sam hteo da pokrenem temu na to pitanje - moze li u TR da se ugradi Hard disk na kome ce da se snime boje, kako ne bi morao stalno da ih ucitavam? POZDRAV!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Gile 87 Hard disk nema veze s ucitavanjem, semplove uvijek moras ucitavati Ram memorija je u pitanju.......
![]() |
#8 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
AAko te interesuju samplovi uzmi TR ako ne uzmi onaj Mikrox ili X50 jer te su obe
daleko bolje i kompleksnije masine no TR i LE.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da semplove moras svakako ucitavati kad palis klavijaturu.A posle ucitavanja mozes ako hoces i karticu da izvadis semplovi ce raditi kako treba.
Bolje uzeti TR nego X50.Nov kosta oko 1050 evra.
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Postavio sam temu na pitanje HDD za Korg TR. Mislio sam da Hard moze da sluzi za to jer recimo kod PA 50 on sluzi za fajlove. Koliko sam upoznat RAM je trenutno aktivna memorija koja sluzi prilikom pravljenja boja, a sadrzaj se gubi sa nestankom napajanja, a ROM ostaje.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, korg, x50 |
|
|