|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pozdrav
Cudi me da nema vec tema za funkcionalnosti i recenzije za ovu klavijaturu. U saradnji sa Yamahinog distributera sam radio prezentaciju instrumenta u Skopje pa sam hteo da spodelim prezentaciju ovde. U zadnji deo prezentacije prosviravam i malo narodnih semplova. https://www.youtube.com/watch?v=S0erAIj2ub4 Jel ima jos neko ko svira ovu klavijaturu na forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Lajkam prezentaciju.
![]() Poslano sa mog 2407FPN8EG koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 124 puta u 112 Postova
![]() |
![]()
Super👍🥂
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.825 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Prije par dana je za Montage M izašla nova verzija OS 3.00
Citat:
https://europe.yamaha.com/en/musical...l#product-tabs |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Malo kasnim sa ucitavanjem novog OS ali bio sam na odmor pa morao je da saceka.
Evo da napisem impresije ukratko, generalno dobar paket je. GS efekat je vrlo interesantan Ring modulator je meni licno nezanimljiv generalno kao efekt pa nisam puno eksperimentirao sa njim. Novi clavinet je dosta dobar iako i stari su bili sasvim solidni, tako da samo jedan lep dodatak sa plus malo vizuelne komande. Note limit i Note shift dodate u Scene - ovo sam godinama cekao, kritikovao ih po forumima, jos kad sam kupio MODX8. Ne razumem sto su cekali toliko. Recimo na Toto - Rosanna patch imam piano koji svira kroz celu klavijaturu na jedan kanal, a skraceni identican piano na drugi kanal za da u desnu ruku dodam brass. I na scene sam mutirao onaj koji mi ne treba. Morao sam ovako da radim, sad mogu da na jedan piano menjam split tacka. Jedan veoma trazeni feature kod narodnjake koji se nije pojavio jos je takozvani mono legato. Legato jos uvjek ostaje samo kao XA oscilator kad je AWM2 u pitanju Promijenjeno od Ace (Danas u 00:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|