|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
večer kolege...
zeznuo sam sa nekim setom o.s. pa mi je potreban novi...kopao sam po webu ali nigdje nista...ako netko nesto ima ili zna gdje bi mogao biti , molim da mi javi...klavijatura nema hard diska ni expandera... pozdrav
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E sad si ubo ježa---Ja mislim da nećeš nbigdje ni naći...Čak i mislim da se OS na I3 ne može mjenjati t.j. nije imo opciju za FLASH ROM-a...Jedino što ti preostaje jeste da napraviš Hard Reset...E ovako se napravi...Ugasiš klaviaturu,pritisneš ARR PLAY i EDIT STYLE i zatim upališ klaviaturu.Posle jedno 10s pustiš tipke i sačekaš...S tim ti se sve pobriše što si imo na sinthu ali makar možeš ponovo da ga koristiš...Eto nadam se da ti je pomoglo---Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
znam za to,probao sam ali ne moze jer mi je blokirao sve tipke...
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Onda ti ne rade tasteri ispod tipki ARR PLAY i EDIT STYLE ...
Zamjeni ih jarane i ima da radi 100%...Meni se slično dogodilo kot Korga T3 i skonto sam da mu tipke za mjenjanje banki ne rade..Jednostavno kad su sinthovi stariji,nemaju tasteri kontakta zbog prašine,prljavštine,masti,itd...Zamjeni ih nisu skupi pa pokušaj...Bolje i to neg da nemaš sintha..Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
mislis da je to zbog toga...jer meni ne radi niti jedna tipka...nista niti ne svijetli...
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Zeko,poslao sam ti preload za korg i3,mislim da bi to trebalo da pomogne!
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala kuki...vidjet cemo ali mislim da nece biti srece s time ..preload mu je samo za boje i stilove itd...a sam o.s. neda se migdje naci, gdje god nadjem nesto o njemu pise da je spremljen u rom i nije dostupan...
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Probacu negde da nabavim OS.Mora negde da bude ili neko ko ima i3.
Sredicemo mi to vec nekako! hehe
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, operativni, sistem |
|
|