|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
eh ako bi neko bio ljubazan, da mi kaze koje su cene ovih klavijatura u Srbiji ? mnogo mi je bitno, i koliko imaju memoriju za ubacivanje ritmova i boja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
za cjenu ti nemogu rec tacno,mozda nekih 400-500 evra..a ritmova stane oko desetak i jos nesto malo nekih boja u user(jedina mana sto mi smetala na psr.......sve ovisi od ritma...
ali su dobre naprave...jos imam psr A1000 za kucne potrebe..glavni standardni ritmovi su u useru rumba,sasa i tako,a ostale vucem sa diskete... na disketu ide vise,isto ovisi o ritmovima...mozda nekih 15-20 sam ja imo...
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Cene ovih klavijatura u Srbiji su oko 400-550 eura!
Sto se tice memorije nema bas nesto puno oko 1MB. Ja sam u mojoj PSR1100 imao oko 50 ritmova,oko 200 boja sto u User Voice sto u Registration memori i plus jos sam imao terce. Meni je stalo toliko ritmova zbog toga sto sam izbacio nebitne elemente iz ritma,i svaki ritam mi je bio oko 10kb. ![]() Klavijatura mi je zvucala da ne poverujes(ste sve moze da se uradi u mixing console i style editoru...hehe) ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
1000, 2000, ili, psr |
|
|