|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.06.2005
Downloads: 14
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Da li mi neko moze reci koliko kosta sada polovan korg pa80 i jedna dobra master dugmetarska klavijatura sa basovima? I ako moze neko da mi napise sve o Korgu pa80 kako radi,da li mogu kada sviram neki solo da on zamnom prati tercu ili ja moram da nasnimim tercu pa da onda on ide zamnom,da li mogu spojiti klavijaturu sa kompom pa da npr. ide neki midi fajl a ja hocu da izbrisem solo i bas a sve ostalo da ide kako i treba? znaci sve me interesuje o korgu PA80!
Ko ima strpljenja oko ovoga da mi napise bicu mu zahvalan,jer ne bi da uzmem nesto sto ne znam sta je i kako radi! POZDRAV... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2008
Downloads: 314
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pa ovako polovan Korg pa-80 mozes naci od 1000,pa do 1350 evra,to je klavijatura namenjana za zivu svirku,jer je veoma jednostavna za koriscenje,sto se tice terce to moras da napravis,imas dodatno da ubacis hard disk,i memorisku karticu,sa semplovima,po meni je jedna od klavijatura vredna paznje,ja je imam vec par godina,i bas sam zadovoljan,a sto se tice vezivanja sa kompom,to nisam radio,a za master dugmetaru,pitaj nekog drugog.Pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa80 |
|
|