|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo vidi valja li ovo mozda ??
http://rapidshare.com/files/19436435/merhamet.wma.html Sve je na PA1XPRO Od team: Merhamet Sounds Alen Almir Blusa ------------------------------ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Uuuuuuuuu....Jebo te,ko je pravio ove ritmove?
Bravo,bravo,bravo...!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
![]() |
![]()
Da,da sinoc sam bio umoran od tezge pa nisam dobro razumeo ovaj snimak...Ovo prvo je Amza a drugi si verovatno ti Bluza...!?
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Masha'Allah...lepo je i prelepo, svaka cast...iskreno.
Al daleko je od onoga sto ti MISLIS da jest, a inace super je. Samo ako me razumes sta hocu da kazem nije ono sto si ti hteo da ispadne...isto ko da ti ja neku dvojku odsviram u arapsku skali...al svirka je prava, svaka cast. A da ne duzimo sad raspravu ti vrlo dobro znas sta mislim i o cemu pricam, isto ko da ti sednem i drzim lekciju za dvojke sada o kojima ne znam ni kako harmonija ide. A ako ti je cilj bio da mi dokazes nesto, na taj STIL sto si ti mislio a ovo nije, to i nije moj stil, nemam ja nikake veze sa Amzinom muzikom, a by the way, svidjaju mi se ritmove, gde si ih UZEO... ![]() Il hoces da ti posalje te iste, bar od pre godinu i po... ![]() Pozdrav i samo svirajte, pustite sta ja pricam. O Miki a si ziv ti, nema te covece, ja cekam i dalje danima, hehehehe.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
![]() |
![]()
Blusa,ko je svirao sax u prvoj polovini snimka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
sve je odsvirano osim prvi intro bubnjeva sto udara poslije
saxofona i onaj drugi intro bubnjeva.. Nedim da to nije to ali ipak moze da prodje sad kontas da to nije to kao i ti sto si stavio, kontas?? Gdje ovaj ostali merhamet sounds, nestali... Poz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo nas krijemo se od FBI i CIA
![]() cast znao sam da sam dao material pravome koji ce da ga iskoristi i snimi nesta kvalitetno...Uglavnom sve najbolje i sretno!Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Jeli BLUSA, jel to ovaj SET?:
http://www.yousendit.com/transfer.ph...E2415C68530808 Samo ovde ja sviram, nisam INTROS puSHCao... ![]() Na Tyros 2 je ovo... ![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Caos Raja,
nemogu da skinem ovaj snimak, pise da sam neki limit preso, mozetel to metnuti preko www.yousendit.com ???? Hvala Tritonle |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
hahah Nedim jeli to tebi sve na intro lici haha....
hajd eto uskoro cu ja tamo do tebe blizu pa da ti to isto odvalim ![]() I usput da pitam ovde posto sam radio par semplova novih dok ih editiram tamo sve ok zvuci super cim ga save nista isto.. I kako da ga ubacim tamo medju one banks tj pod recimo piano da ga smjestim tamo negdje da neidem non stop pod sve one.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
merhamet, nedim, sounds, team |
|
|