|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ljudi, kad upalim Pa80 sva tri potenciometra su mi od prilike na srednjoj jacini.Tako kad krenem da sviram sve se cuje odlicno, ali kad vrlo malo pomerim ASSIGN.SLIDER zvuk naglo opada- samo za solo instrument, pratnja i sve ostalo zvuci isto.Mozete li mi reci u cemu je problem, da li je nekako povezano sa onim stisavanjem zvuka kad se ukljuci MANUAL BASS, bilo je reci na forumu o tome.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
vidi care ovako kada upalis klavijaturu taj ass slider pretpostavljam da ti je namesten na expression i on u tom momentu radi kao da je pojacan skroz a ti kada ga pomeris onda dodje na ono koliko je stvarno smanjen tako da sve je to ok a taj slider drzi pojacan skroz i onda neces imati problema kada ga smanjujes smanjivace se normalno. Primer kada bi ti taj slider bio utisan do kraja u momentu paljenja klavijature solo bi na klavijaturi svejedno bio pojacan a kada ga pipnes malo onda bi se smanjio skroz. Nadam se da sam uspeo da ti objasnim i da si me razumeo. Sve u svemu ne brini oko toga nemas problem to je normalno.......
pozzzzz Tesla
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ok hvala puno Tesla, ziv bio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Ne mozes nista promeniti. Kad sam imao PA80 isto sam trazio nacin kako da promenim jer mi smetalo puno, ali vjeruj nista se ne moze uciniti.
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Assig.slider kako sam naziv govori je slider koji se moze mjenjati-programirati. Trenutno je vama postavka u globalu da on utjece na jacinu desne ruke tj. solaze..a on se moze tako nastimati da utjece i na neke druge stvari. da biste izbjegli ovo sto vam se dogadja mozete iskljuciti assign.slider sa desne ruke i onda ce vam jacina sola uvijek biti ista..tj.ovisiti ce samo o master volume-nu..
![]() |
#7 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kupis volumen pedalu i resis sve muke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Da, jedino najbolje za tvoj problem..ako se moze nazvati problemom..
![]() ako ga zelis iskljuciti odes u global postavke, mislim da je stranica broj 4. Tamo ti pise Slider, tj.skraceno SLD. oznacis tasterom sa strane displeja gdje je i kotacicem vrtis dok ne dodje do off..takve postavke memoriras da ti ostanu i ubuduce. vidjet ces onda i ostale mogucnosti slidera. Pozdravv
![]() |
Favoriti |
Oznake |
jacinom, problem, zvuka |
|
|