|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
zarazio sam se sa ovom strategijom vec mesec dana igram pa reko da zarazim malo josh nekog
![]() nadam se da smem da stavim link jer se ne kosi sa nasom profesijom ![]() kad se registrujete izaberite Srbiju i oblast sumadiju, odakle god da ste, kasnije ce te shvatiti sto (u toj oblasti ima bolnica za povrat energije) a ostali iz drugih drzava kasnije mozete preci u svoje drzave al gledajte da ima u toj oblasti bolnica sa 5 zvezdica. Igra se dnevno 5 minuta, a imate opcije da radite, trenirate, ratujete, pravite firme zaradjujete, itd. jedino ne mozete da svirate ![]() trenutno eSrbija sa eRusijom okupira Nevadu i Utah u Americi, ako imate vremena pridruzite se ![]() p.s. ukoliko ima nejasnoca evo nek bude ovde tema za sve koji igraju tu sam da pomognem. i josh nesto, pozeljno je da se jednom ulogujete i trenirate, srecno. ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ja sam se registrovao i poceo da igram, ali sam izabrao Vojvodinu (nisam citao tvoje uputstvo do kraja...), pa sad treba da cekam da zaradim 30tak dinara da bi kupio kartu...
![]() ![]() BTW, moj nick je Shkoreto, pa ko igra, neka me doda kao prijatelja ![]() Dodato: Izmena, ponovo sam se registrovao, moj username je Nikola Skoric... Dodato: Aaaaaaaaa...Zaboravite, Shkoreto sam i dalje... ![]()
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (25.07.2009 u 22:19 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
ne brini nije strasno, ja mogu da ti poshaljem kartu, ali dok ne budesh u mogucnosti da ratujesh ne treba ti, znaci kad budes dobio veci level napisace ti YOU CAN FIGHT IN A WAR NOW i prati stampu da ne ratujes bezveze, a kad budes prvi put ucestvovao u borbu samo jednom klikni na FIGHT i onda ides na opciju HEAL, zapamti kad budesh kasnije ulazio u borbe nikad nemoj da ti WELNESS padne ispod 55 jer bolnica ti daje max 50 welness-a.
Znaci prvi put kad budes ratovao to ovako treba da izgleda taj dan, radi, treniraj, ako imas para kupi najjeftinije oruzje, pa onda ratuj jednom samo i tad na HEAL da bi ti welness poraso na 100%. a kasnije mozes ratovati sve dok ti ne padne snaga na 50. Ovo vazi za sve: kad se registrujete birajte svoju zemlju, ali kasnije gledajte koja regija ima bolnicu sa 5 zvezdice jer vam treba da bi ste mogli da ratujete, ako vam treba nesto slobodno mi se obratite za pomoc, i ovde i na eRepublic tamo sam "jabre" Srecno igranje. Dodato: i zamolio bi clanove da se registruju preko ovog linka jer tako dobijam poene tamo da bi mogao da odrzavam firmu, ako nas bude vise odavde sa foruma dobicu vise poena i kreiram firmu YU - MIDI :-) javite se tamo slobodno svi koji ste sa naseg foruma da se organizujemo nebitno ko je iz koje drzave ako nekom treba pomoc da se nadjemo jedan drugom, pozz. Dodato: ako neko hoce da radi u eRusiji, odlicne plate kod mene u firmi za sve sa yu-midi foruma samo se javite tamo na pm.
![]() Promijenjeno od x3meSRB (30.07.2009 u 15:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
konacno eRepublic na SRPSKOM JEZIKU, svima koji engleski i ne ide bash najbolje sada ce biti lakshe igranje ove igrice...
![]() p.s. ima li ko odavde da igra da se udruzimo u vreme recesije ![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
kod mene samo engleski i spanski
![]() Dodato: kako da promijenim na bosanski,hrvatski,srpski?? Promijenjeno od muamerboss (13.08.2009 u 00:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|