|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.07.2008
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 347
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 80,Le
Interesi: u zadjne vrijeme pas BOB
![]() |
![]()
Sta kupiti...? Hocu da mijenjam klavjature,neznam ni ja...imam pa80 16 flesh i Triton le 64, to mi je super kombinacija...al mi je malo dosadilo,pa80 imam vec 3 god, Le 2...A ko ne voli da mijenja? Kao auto,zene
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Da sam na tvom mestu uzeo bih T2...2x je nesto poput 800, a 1x je prica za sebe...Meni bi barem T2 najvise odgovarao zato sto ima extra dirke, extra moze da zvuci, a i u rangu je sa 2x (ako se ne varam)...To je moje misljenje
![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Auuu SKOČIRNIK drug drag si mi i kolega pa neću da te kudim al kud reče T2 i PA2X isti rang...JEDINI koji je PA2X ušao u dušu a da znam za njega jeste kolega GAGO...Dakle ono što je on postigo na njemu NEMA DALJE...Stvarno mu svaka čast i ON je po najveći razlog zašto želim da imam PA2X i da ga imam...DaklePA2X je najsavršeniji Arranger i dobio je čak nagradu za NAJBOLJI sinth 2008-te godine...TO mislim da ipak nešto znači...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Jbg nisam informisan
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Alix, brate, sve si ludji i ludji...
Ne znam nikoga koje toliko oboleo od korga kao ti... Nikad necesh priznati da je drugo bolje, pa koliko god puta bilo... ![]()
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ja pa 800 ne menjam ni za sta........ o razlozima necu pricati jer su verovatno kao i kod drugih SUBJEKTIVNI..... mozda bi bilo dobro da ivica da svoje misljenje (ali objektivno) jer je do skoro imao pa800 pa kupio pa2x
No sve tri klavijature su izuzetne najbolje da probas sam sve tri pa onda da odaberes mada ja mnooooogo vise navijam za KORG pozzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Chovek hoce Korg, tako da Nikola nije ni trebao da mu preporuchi T2, nego moram malo da zacnem ovog Alixa.
Postao je gori borac za korg, nego oni borci za prava zivotinja... ![]() Dzu box, ako imash para, koje ne zalish, uzmi si lepo PA2X, i ne brini... Necesh promashiti... ![]() Nije shto je poslednji, nego shto je stvarno za bar duzinu ili dve ispred pa1x, a da ne prichamo o pa800. Ne pricham o mogucnostima, poshto nisam preterano upoznat sa njima da bih mogao adekvatno da sudim. Pricham o samom zvuku, a to je ono shto je meni najbitnije...
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]()
Vaxy shefe...
Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
Ooo, izvinjavam se mnogo...
![]() Dobar savet, Nikolaj... ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.07.2004
Mjesto: Germany
Downloads: 401
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA900
Interesi: 3Dmax & Cinema 4D,F1
![]() |
![]()
Od tog svega najbolje je da sam probas koja klavijaturi tebi najbolje odgovara ja sam probao prije kupovine i Tyros 2 i Korg Pa800 i korg Pa2x i na kraju sam se odlucijo za Pa1x . . .razlog je bijo sta su mi dirke bile nesta najbolje na cemu sam dosad svirao ..inace sam imao isto Pa80 prije njega.
Znaci svako ima nesta svoje ali na tebi je da odlucis . . ja nikad nebi slusao pogotovo sta se tice instrumenta sta drugi pricaju jel ukusi su razliciti. Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa1pa2pa800 |
|
|