|  | 
|  08.09.2008, 09:09 | #1 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 06.04.2008 Mjesto: Nis Godina: 39 
				 Downloads: 2200 Uploads: 9 Rekao HVALA: 13 

Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova

Instrumenti: Korg pa1xpro  |  pa800 

Drugari imam pa80 i hocu da ga zenim,a da uzmem pa800... Pa mi recite kako se pokazao pa800...i zanima ma taj vokoder sto ima u sebi,dali je dobar??? UNAPRED HVALA... 
				__________________     | 
|   |   | 
|  08.09.2008, 10:24 | #2 | 
| Odomaćeni član |   

Ekstra klavijatura samo je mana ta RAM memorija sto u vecini slucajeva crkava.Meni se bas svidja ta klavijatura ali se jos premisljam bas zbog te RAM memorije i nicega drugog.Mnogo je bolja od pa80.Bolja plastika,dirke,displej,kontakti,portamento,boje.Za harmonajzer ne znam nista da ti kam,mislim da je i to dobro.
		 | 
|   |   | 
|  08.09.2008, 21:51 | #3 | 
| Vredan član društva |   

extra klavijatura, imam je 8 mjeseci i nisam imao nikakav, ALI BAS NIKAKAV problem na njoj.. imas 64 mb RAM-a, sto je duplo vise nego na pa1x, ima solidne tipke, fin, funkcionalan, i ono najvaznije, extra odradjuje posao. vokalist takodje radi extra, samo ga trebas ustimat po svom ukusu. dakle, smao naprijed, kupuj ga...

__________________ hmmmmm...... | 
|   |   | 
|  09.09.2008, 00:13 | #4 | 
| Saobracajni Inspektor |   

uzimaj slobodno neces se pokajati ni za klav ni za harmonajzer

__________________ "Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! | 
|   |   | 
|  09.09.2008, 01:29 | #5 | 
| Vredan član društva |   

extra radi i vokalist kakav god mic spojis super zvuci,lagan za nositi ,semplovi,super sprava
		 | 
|   |   | 
|  09.09.2008, 01:49 | #6 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 05.04.2008 Mjesto: Beograd Godina: 42 
				 Downloads: 1376 Uploads: 32 Rekao HVALA: 11 

Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova

Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360  |   

Evo pa procitaj moje iskreno misljenje o PA800 i bice ti sve jasno.  http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5596 PozzZ...! 
				__________________ Bolje Je Da Se Muskarac Rodi I Bez "One" Stvari Nego Bez Srece......Ako Ima Srecu Porasce Mu I Ona Stvar  -Mirko Filipovic- | 
|   |   | 
|  09.09.2008, 13:57 | #7 | 
| Moderator |   

Nemoj tako Gogi...Sa onima u Sky-u moras biti malo ostriji...Tako smo bili i ja i cale pa nam je kljava bila gotova za 2-3 dana   Sto se tice teme...Uzimaj Pa800 bez razmisljanja...Ako ga sada kupis novog, tesko da ces imati problema sa RAM-ima...Ta serija sa losim RAM-ima je bila izbacena na trziste tokom prosle godine (jesenji period). Ja sam ga kupio u oktobru i imao sam problem, ali je resen... @zsimonovic, isto vazi i za tebe  Ako ga sada kupis novog, tesko da ces imati problema sa RAM-ima... Toliko od mene... Pozdrav! 
				__________________ www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| pa800 | 
| 
 | 
 |