|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Evo jedan mali tutorial za sve kolege koje nemaju jos uvek klavijaturu koja podrzava semplove...
http://www.speedyshare.com/508807837.html Sa ovog linka mozete skinuti ceo moj "set" za VSampler...Doduse, to nije ni S od seta, ali ovo je tek pocetak... Program VSampler moze se preuzeti sa njegovog oficijalnog sajta... Uglavnom...Za VSampler trebate imati neku bolju muzicku karticu koja podrzava MIDI i da nema veliku latenciju... 1) Povezite vasu klavijaturu (kabl MIDI IN povezite u OUT, a OUT u IN). 2) Pokrenete SET...Zove "SkoricNik VSAMP" 3) U vasoj klavijaturi u GLOBALU podesite sledece MIDI kanale... Kanal 1: Upper1 Kanal 9: Drum Kanal 11: Bass Kanal 12: Acc1 Opet kazem...To nije ni S od seta, ali ovo je tek pocetak... 4) Uhvatite neki akord u levoj ruci... 5) Podesite eventualno snage u mixeru na klavijaturi. Wow! Radi? ![]() Pisite vase komentare i ostalo ![]() Pozdrav!
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (26.08.2008 u 16:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Jesi li upucen jel moguce dobiti da boje budu mono(npr. gajde) i da imaju portamento? Ja sam se ubio od eksperimentisanja i nikako mi nije poslo za rukom. Pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Nisam jos to probavao, ali mislim da moze...Mislim da sam negde video opciju portamento...
Pozdrav!
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
probao sam nakorgu is5 mogu dati kazem da delimicno radi samo neznam kako da one udaraljke aktiviram i da promenim u svirci harmonike ili gitaru sve pohvale za rad i trud
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Otkljucas kanal koji hoces i dvaput kliknes na boju koja se nalazi na listi...Udaraljke jos nisam nasao neke sa GM rasporedom, sve mi se cini da cu morati sam da ih semplujem...
Poz!
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
zamolio bih te da opet postavis onaj set za semler na rapidspare posto je obrisanj ja sam ga greskom obrisao iz kompa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Pogubio sam sve podatke sa HDD-a, virus me napao i nisam mogao nista da uradim
![]() Pozdrav
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Pozdrav.
Jel gotovo set ![]() Ako moze ubaci nam sto bolje harmonike i ostale instrumente koje JV koristi ![]() Unaprijed zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Obustavio sam ceo projekat, zato sto niko ustvari ni ne koristi taj program...
A boje mozes i sam da ubacis...Uzmes bilo koji sempl sa tritona, konvertujes ga u soundfont i ucitas... ![]()
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |