|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.12.2008
Downloads: 177
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav, imam jedno kratko pitanje...
Zasto kad skinem set ili ritam pretezno JV setovi, Nerade mi Bubnjevi, znaci nema ritma nikako... samo mogu Basirat.. Boje, Bas kitara, sve radi... ali nema nikakvog ritma.. Zasto je ovo, dali je do Ritma, ili ja nesto neradim kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Verovatno je na tim ritmovima bio semplovan set bubnja!.....
Obrati paznju gde postavljas Temu!!! Promijenjeno od milanceshow (12.02.2009 u 20:20 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.01.2008
Mjesto: Austrija Bec
Godina: 48
Downloads: 406
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
![]() |
![]()
Kad si je vec tu postavio .kao sto je rekao je semplovan.Ptitegni STYLE PLAY
pa onda TRK.SELEKT.pa onda sa leve strane displeya pritisni de pise DRUM/PERC/DRUM .Prebaci sa desne strane na PROGRAM i crvena lampica od Programa ,boja da bude dole.i iz Drum i Perc izaberi dobose koje oces .poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
"""i iz Drum i Perc izaberi dobose koje oces .poz[/quote]"""" To nerazumijem... mozes li malo objasnit molim te.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Pa sa desne strane klavijature imas one tipke za boju(one su sivkaste boje od 1,2,3,4...0.I pod 6 su drum&perc,ali moras da prebacis sa performensa na program-sa desne srtane su te tipke-(style change,perform,program)I kad je zrvena lampica kod programa upaljena,onda prebaci de su te sivkasti dugmici,na donji red da je ona aktivirana sa crvenom lampicom(prvo dugme,pre jedinice prebacuje gore dole)a nama treba donja lampica.E sad iz DRUM&PERZ (dugme 6)izaberes drum set koji hoces.Imas jedno 6 stranica za izbor.Mozes cak da pustis ritam i da ih u toku menjas pa koji ti se svidi!Nezaboravi na kraju da ic memorises sa WRITE DISK IN USE onda Current styla onda dva puta ENTER/YES.Javi dali si uspeo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
jaooo bratee, ti si meni ovo tako dobro objasnio ali na kraju, nije uspjelo...hmmm recimo ovi ritmovi sto sam skino ovdje, np.. SVE JE POSLTALO, RUZAajaTRN, Niko i Neko, KO TE LJUBI,... Nemaju bubnjeva kad uperm start... ovo sto si mi pokazao nije moglo, dali je to za ovaj problem ili postoji nesto drugo ?? pomozi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
I ja sam na pocetku kuburio sa takvim ritmovima,cak sam ih brisao jer sam mislio da su felericne.Ali nisu jer su namenjene za 80.ku koji citaju siple.A nas 50 nema tu funkciju, jer su drum set ugasili za 80.Igraj se malo,jer sam paralelno sa sintom radio taj proces i tebi pisao.I vidi dali ti rade ostali ritmovi koji nisu od JV.Ili da nije smanjen do kraja Drum.Najvaznije gde su te opcije je
(STYLE PLAY i obavezno pritegni TRK.SELEKT)Tu mozes podesavati i menjati kao sto sam naveo u predhodnim postovima.Srecno i javi. Ps .Upoznaj se ,to jest citaj uputstva za pa50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
meni radi "niko i neko" normala na pa50.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
svaka cast brate.. evo skonto sam.. nisam znao da mi ritam treba bit upaljen, i onda da stavljam koji set bubnjeva hocu. opet velika hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Drago mi je da si uspeo.Vecina ritmova rade sa drum set1,a mozes i ostale da probas ,pa sta ti se svidi.Srecno!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|