|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
Evo kolege jedno pitanje u vezi USP-Konektor napona.Koje snage je dovoljan i na koji nacin ga koristiti,tj.dali ostalu opremu staviti na njeg a klavijaturu samo ustekati u kabl ili samo nju staviti na njeg? Zanima me jer ga do sada nisam koristio ali posto sam opecen frisko(250 evra+troskovi) tako sto sam morao staviti novu plocu u pa800(Gogi je odradio OK posao i poklonio mi set hvala mu)ali da mi se nebi ponovilo molim vas za vase savjete i iskustva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Stabilizator je resenje,i to ce ti svaki elektricar napraviti za male pare,ako je samo za klavijature.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Pozdrav prijatelju!
Evo ovdje je pisano o tome, pa malo pročitaj, možda će ti dobro doći tih par savjet http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=7068 Srdačan pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Mi za svirku imamo stabilizator napona, 2kw, 100eura platio-digitalni. Nije loš, made in China! Njih ima takodjer i jeftinijih, analognih, s većom i manjom tolerancijom itd.
Cijeli bend se spajamo na to. Al mi je sad kod kuće vrisnula rom memorija, pa negdje sam čitao da je i to od lošeg napona! Tu čovjek više nije pametan, sad bi trebao i po kući tegliti stabilizator napona! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Vec duze vrijeme trazim po buvljacima "dobri stari TV stabilizator" negdje sam procito da je to najbolja stvarka za zastitu klavijatura i sitnije tehnike. a moguce da je i od USP- bolji osim sto usp drzi neko vrijeme struju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Tacno tako i to treba pronaci po mogucnosti iz crno belih Tv,ja cekam mog servisera da mi nabavi jer i meni to treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
mi u bendu koristimo stabilizator napona od 3kw i na njega stekamo sve ( 3 klavijature,2 pojacala,mikser, elektricni bubanj,2 daljinska mikrofona) i radi super,koristimo ga 3 god. tada mu je cena bila oko 150e.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|