|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
KO MI ZA OVO DA AKORDE SVAKA MU CAST!!!! svaka mu se dala ...
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Trazio si za zensku,trazio za svoju dusu i dobio.
![]() A za ovo je vec vrijeme da sjednes,pa je skidaj tri dana ako treba. Preslusaj je 100 puta,smanji tempo na playeru i polako. Iskreno neznam ni koja je to pjesma-po naslovu,nikad cuo. PS: Ucenje pjesama na ovakav nacin ti je medvjedja usluga.Vjezbaj sluh i uho, tako sto ces probavati sam.Niko se nije naucen rodio,svi su se mucili i muce. Naravno da nekad i zapne negdje,ali samo lagano.... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
e ja skidam druge pesme ali ova mi ne ide znaci ne mogu da je provalim jer je j.....na!! bas je teska i brza a i ako skinem nikad ne mogu da je tacno skinem kao sto je vi skidate! a vi je stvarno skidate svetski!!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
klavijatura nema ama bas nikakve veze sa skidanjem pesama to mozes i na casio onaj deciji ako treba a lepo ti je rekao sejo sve se slazem sa njim a verujem i ostali ovo se pretvorilo u forum za akorde svaki dan po pet nekih pesama neo postavi da se napisu harmonije!!! Bolje lakijevu skolu gde je do sitnih crevca napisano kako skidati pesme uciti deset dana dan noc ako treba i znati na kraju nego ovako...
pozzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ok,ako je neka zahtevna pesma,ali ovakve sablonske.....
|
![]() |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ja sam negdje vec napisao te osnove harmonije, znaci vjezbaj pomalo, uci te harmonske veze i vjezbaj ih, uho vjezbaj, uredu je pitati za neke pjesme, ali ne konstanto. Ako ti ne ide harmonika, predpostavljam da si tek poceo svirati, sorry ako nisam u pravu. Ali ta pjesma je i meni draga, ali je brate teska, uzmi nesto laganije, pozzz
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
gde je ta lakijeva skola gde to trazim???
|
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Za ovaj nick @cane612-od mene jos ovaj pokusaj zaista.Mada ne volim ovo da radim,zbog nekih drugih stvari.
Iskreno i najpostenije,mozda sam par puta cuo ovu pjesmu. Sad sam je skinuo sa neta,preslusao,pa cu pokusati da napisem, a vi me slobodno ispravljajte.....jer nisam ja nista pametniji.... ![]() LJUBI ME I NISTA NE PITAJ B Zasto trazis o proslosti cm____gm istinu ja da ti kazem cm veruj da ce bolje biti gm________F___gm da precutim ili slazem (2x) Ref. B_______F Trosile su moje dane gm____cm zene i kafane B nikad srecan cm________gm nisam bio znaj B_________F Na mom licu ove bore cm____gm urezase bele zore B_______F________gm ljubi me i nista ne pitaj (2x) Moj zivot je kao pesnik koji samo tugu pise ovo malo srece s tobom nedam, nedam da izbrise (2x) Ref. 2x Slobodno ispravljajte,dodajite,postavljajte,.... I od mene bi trebalo ovoga sporta biti dosta. ![]() Pozdrav, |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Sejox za ovaj koristan post: | cane612 (21.03.2009) |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
nesto mi ovo ne stima ne znam zbog cega!!!!
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|