|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Dal netko zna dal postoji opcija na Roland G70 u Style Composseru kad snimam bubanj traku,imali negdje opcija ROLL,ta opcija je postojala na G600/800/1000 ali na G70 nisam naletio,to je opcija kad zadržim recimo HAT na bubnju i on mi sam automatski svira otkucaje...da nemoram stalno stiska npr. tipku F# nego zadržim taj ton i on mi u ritmu odsvira druge tonove HAT-a kako treba.
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Nisam ga ni ja naso na E80.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Jbg...a toliko mi fali ta opcija kad radim ritmove
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
I meni.......
Takodje mi fali da mi sam pri pravljenju ritma nasnimi iz mola u dur..... Fali mi m-M-7.........ali nema ta opcija...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
A nema u User Manuall-u napisano nista o tome???
Ako postoji ta funkcija,valjda bi u uputstvu trebalo nesto da su napisali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Ima još jedna stvar koja me užasno živcira,a to je što su napravili 3 prelaza gore i 3 prelaza dole...kad radim ritam skroz se izgubim...hebo ih njihov AUTO FILL,bolje da su napraviloi da svaka variacija ima svoj prelaz,kao na G800.
Ili ko na Korgu i Yamahi,da su odvojeni prelazi,intro,ending...znači da su bolje stavili da je sve odvojeno,a ne...oni stavili sve na 4 tipke...pa se ti snađi druže.
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Nema Sejo......
Mada ima i pozitivnih stvari u tome sto nema ROLL..... Sada mnogo bolje pravim virble u MICRO..... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|