|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Otvorio klavijaturu da popravim taster START/STOP i kad sam ga popravio sastavim klavijaturu al sad neradi flopi (dva kabla uredno prikopcana) Cesljajuci forum i arhivu vidim da neki koji su mijenjali flopi na rolandu kazu da roland ne prepoznaje flopi od PC dok drugi tvrde da su na svojim rolandima koristili od PC koji je dosta jeftiniji pa sad razmisljam da odem kod prijatelja koji dobro se dobro snalazi sa kompijuterima i ima brdo tih flopija da pokusamo neki ubacit na roland al me malo i strah da ne napravimo kakavu paljevinu . Jel neko u skorije vrijeme imao ovakav problem i kako ga rijesit. Hvala
Promijenjeno od svirac007 (14.04.2009 u 10:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
I sad kad ti opet neki "stručnjak" kaže kako da namestiš flopi verovatno ćeš pokvariti nešto sasvim treće i tako u krug?
A rekoh ti lepo gde da se obratiš za popravku... |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja mislim da ti nesto nisi dobro prikljucio,ne moze ako ti je radio,sad da ne radi,otvori ga opet kad si ga vec otvarao pa proveri da li si negde mozda zaboravio nesto da povezes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
rolandinjos' Kontaktiro sam servisera za taster i reko mi je da on nema te tastere i da ih uopste necu naci nigdje nove nego jedino da neko ima rasturen roland a da mu je taj taster ispravan (1:100 000) tako da sam ga sam sredio ali mi taj flopi ne daje znake zivota a kada sam ga otkopco sint je normalno bio iskljucen tako da nema sanse da je ista izazvano nekim kratkim spojem kontaktom ili ..... Znaci normalno dva dzeka skino-dva dzeka vratio -- bio ziv sad nije ziv
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
svirac007 odakle si, kog si servisera zvao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
marco' zivim u brckom ;bih; A serviser je miodrag marinkovic (iz srbije je neznam tacno odakle je ) kontaktirali smo meil-om. Sve je ok. s tasterom samo taj flopi jos da sredim ili uspijem utrpat neki od PC. Ako je nekom jos uspjelo ubacit flopi od PC volio bi da mi se javi pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sto nisi okrenuo ovlasceni servis, mozda bi ti on nasao dugme (tj sad bi ti radio flopi) Ovako si popravio jedno a usrao drugo, zbog nekog tamo servisera, koji te je nagovorio sam da cackas. A za taj flopi sam cuo da na nekim Rolandima rade neki od PC-a, a na drugima ne. Ubodes, pa sta bude. A moj savet ti je opet da okrenes servis, ali
ovlasceni za SRB i MNE. I nemoj da pominjes da si sam nesto popravljao pa ti sad ne radi flopi. Promijenjeno od Vule (16.04.2009 u 02:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja sam zvao ovlascen servis u beogradu kad mi je dugme neko otislo na E50 a to je ipak novija klavijatura od G600 nemaju ni za E50 izgleda da slabo nabavljaju dugmice,a flopi kad mi je crkao trazili su mi 100eura(pre par meseci)tako da sam odustao od popravke,i ja se slazem s rolandinjosem ne bih ja nista sam cackao....
cisto sumnjam da moze od PC-a,cuo sam da su ljudi na YAMAHI to radili ali na Rolandu nisam tako da NE CACKAJ MECKU SA PRSTE U OKO
Promijenjeno od mimiki (14.04.2009 u 15:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.09.2008
Mjesto: Plav - Montenegro
Downloads: 1519
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: El. Gitara, Ak. Gitara
![]() |
![]()
mozda ti je kablo koje povezuje flpoy i klavijaturu neispravno...
pozZz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Hvala !!!! carevi upravu ste do kabla je bilo jedna stopica se izvukla i nije nalijegala.Sad me zanima Kolko je sigurno cackat oko flopija da ga elektronicar otvori i malo ocisti posto se vidi da je sav prasnjav a vjerovatno je takav i iznutra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|