|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.03.2005
Downloads: 178
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozzz!!! Pre mesec dana sam uzeo Tyros-a, pobego od korga!!! :-)))
E sad svasta sam vec provalio i tako to ali me interesuje kako funkcionise i zvuci vocoder na njemu. Mogu li da mu se rade user skale kao na korgu? Vidim da ima vise podesavanja u samom vocoderu od korga. Ma to mora dobro da zvuci, nadam se!!! :-)) Jos nesto, moze li da se stavi neki looop na njegov multi pad? Recimo neki isecak iz pesme da ubacim na pad, kako bi to islo? U svakom slucaju klavijatura mi se BAS SVIDJA!!! Nisam pogresio! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Mjesto: Niš
Downloads: 101
Uploads: 2
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5
![]() |
![]()
Svidja ti se, a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Vokalist moze da se sredi sasvim lepo da radi i to bez problema.....
A shto se tiche multi pad-ova, tu stvarno mozesh da stavish shta god hocesh.... shta ti god padne na pamet, od pretecih vokala do raznoraznih loop-ova ili nekih sekvenci koje ti se svidjaju... Kako se to konkretno radi napisacu ti kad budem pored klavijature jer ne znam na pamet... ali veruj mi, jako je jednostavno.... P.S. GDE SI BRE PALAS 1000000000 godina breeeeeeee !!!????? !?!?!?!?!?!? ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
To je nepogreshivo tachno da ne moze user skale jer nije VOKODEr vec VOKALIST, ja nisam ni rekao da T2 ima vokoder...
ALI, nema potrebe da pravi user skale (osim ako pushta midi fajlove, odabere skalu i cepa...), moze da namesti svoj setup i da levom rukom sam sebi daje ono shto mu treba (gornja, donja terca, ili kvarta, oktava, ma shta god ti padne na pamet)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo meni nove zanimacije izgleda .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kako se to radi? Mislim to da levom rukom odredjujem sta vokalist peva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|