|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.01.2009
Mjesto: Donja Trnova
Downloads: 234
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa 500
Interesi: Totalno nezainteresovan
![]() |
![]()
Ljudi,vec nedjeljama se mucim,i nikako da shvatim......
Da li je moguce da Pa 80 ima vise memorije od pa500? Glavni problem je kada hocu da prebacim sounds..... E kada otvorim set sa pa80 tu ima osam direktorijuma za boje, i jedan za bubnjeve. A kada otvirum na pa500 ima samo jedan za boje i jedan za bubnjeve, da li je moguce da pa80 ima 8x vise memorije od pa500? Najveci problem nastaje kada ucitavam soundse,nemam gdje da ih smjestim,pa zbog gtoga nemaju odakle da se ucitavaju glavne boje. Ako ste razumjeli sta pokucavam reci,postavite odgovor na forum, a ako niste mozete se javiti na moj MSN: ************* ,pa cu vam problem detaljnije objasniti.HITNO Hvala unaprijed. Promijenjeno od Vaxter (02.06.2009 u 19:32 sati) Razlog: Izbrisana adresa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pre svega Korg pa80 nema 8 usera nego 3,dva za boje jedan za Dk,na Pa500 ima jedan za boje i jedan za Dk,to sto ti je 8 kod tebe to se desava nekada ali ne znam ni sam zasto,mozda ce neko odgovoriti na to pitanje,stim da na pa80 imas 8 stranica,a na pa500 16,tako da ti dodje isto,nego ti lepo jednu po jednu boju lodiraj i bice sve ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|