|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
Kupio sam ovu miksetu pa me interesuje vase misljenje o njoj..Na prvi test radi fino...Mikrofonski ulazi imaju kompresor, 3 EQ po kanalu.2 subgrupe i Yamaha SFX procesor....Da li bi bilo bolje da sam uzeo Soundcraft EFX12?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Babaroga,opasna mikseta,kratko i jasno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Da li bi bilo bolje da sam uzeo Soundcraft EFX12?
Da ste ovo pitanje postavili pre kupovine,dobili bi ste objektivan odgovor sa moje strane...ovako nije fer...u svaki slucaj imate dobar allround mikser,razlika od konkurencije su nijanse. MG166 koristi presete od SPX seriju,posto imajete u vidu da najjeftiniji SPX FX kosta preko 1200EUR :-) Isto i Soundcraft koristi presete od MPX/MX serije lexicona :-) Sve najbolje, da ga isplatite sto brze i sledecu godinu predjete na Yamahu LS-9 :-) P.S.recite mi,posto nisam nikad koristio analogne Yamahine pultove,kako radi compresor kod MG166CX?
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Kompresor radi fino..Zadovoljan sam...Hvala na misljenima...Izgleda da nisam pogresio...Nije problem da se mikseta zameni za Soundcraft ako je bolji.Ja zivim u USA i ovde je sve prvih 30 dana povratno..Znaci kupio sam miksetu pre 20 dana i ako mi se ne svidja vracam nazad i uzimam drugu.Jednostavno sve je tako sto se tice tehnicke robe.
Kao sto rekoh za sada sam zadovoljan a zadovoljan sam i sa cenom.Kupio sam je za $350.Soundcraft je $509.Razmisljao sam i o Mackie mikseru ali je ova Yamaha napakovana maksimalno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kad bi ja kupovao,u sledeci redolsled:
1.Soundcraft MFX/FX 2.Yamaha MG 3.Mackie CFX ili mikseri bez FXa: 1.Mackie Onyx 2.Soundcraft MPM 3.Yamaha MG Kao glavni parametar uzimam kvalitet mikrofonskih predpojacala. Pozz
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Vratio Yamahu i zamenio za Allen & Heath ZED12FX
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
Koliko para je ta druga mikseta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Zamenio sam za ZED22FX (22 kanala) ne 12FX..Izvinjavam se..Cena u USA je $799...sa popustom sam je kupio za $698
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|