|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2007
Downloads: 521
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Postovane kolege interesuje me jeli neko probao da konektira T2 i jeli vrejedno to da se pokusava.Ja sviram dosta stranog repertoara uz nas naravno pa sam mislio dali se moze doci do dobrih ritmova online.ako neko vec ima iskustvo sa ovim molim vas za kratko uputstvo!!!Hvala velika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Pa ti se mozes na yamaha stranici registrovat i putem internet bankinga platit ritmove i skidat ili na hard disk svog kompijutera a mislim i na yamahine klavijature se moze direktno skidat,koliko ja znam.Ovo kazem jer sam ja jednom davno se bi skino jedan ritam jer sam mislio da ce moci za ketron posto tada nisam znao u vezi klavijatura nista .Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
koliko ja znam ako se yamahom konektiraš na web nećeš dobiti ni ritmove ni saundove...Tako je bilo pred par godina sa psr 3000, a ako hočeš kupovat ritmove i boje imaš to na sajtu od tyrosa..zasad se prodaju uglavnom gluposti, po bezobrazno skupim cjenama (trombone-50$, choir & vocals-199$), neznam šta će mi to, a slušanjem demo-a ne vidim nikakvu posebnost tih samplova...prije svega trebaš se na yamaha official site registrirati, i onda pićiš..
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@matovicb
Pozdrav Ja sam se registrovao na Yamahinom site-u isa psr s- serijom i sa tyros 1 i 2. Morash otvoriti zvanicnu stranicu i ukucati serijski broj klavijature,jednostavan poduhvat...koji ti ne donosi bash nishta ![]() Osim sto cesh dobiti gomilu ,,Newslater,,-a i informacije koje si mozda i pre toga imao. Ono sto se nudi na sajtu se kao prvo prodaje po astronomskim cenama a drugoi nije neshto posebno osim par megavoice soundova. Jedino pozitivno: Ako se registrujesh dobijash adapter za konektovanje postom( besplatno). Slike tog adaptera sam vec postavio u prijashnjem postu. Cinjenica je da na Tyrosu morash skoro sve sam uraditi po tvom licnom ukusu poshto premalo materijala luta na balkanskom podrucju. Iz tog razlog se Yamaha i manje kupuje kod nas.Inache je jako mocna sprava ,ja i posle toliko godina korischenja otkrivam nove i meni do sada nepoznate mogucnosti. ![]() U svakom slucaju ti je kupovina bila prava odluka, cestitam ![]() Drzi se kolega na ovom sajtu i nachi ces dosta saveta i materijala.. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gega za ovaj koristan post: | matovicb (20.08.2009) |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Konektovanje je cista glupost.Sam sam to isprobao i nevidim nista posebno u tome.Sve ostalo je receno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2007
Downloads: 521
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Iskreno se zahvaljujem na misljenju postovanih kolega!
Dodato: Gega nisam se pokajao kupovinom T2 cak sta vise prezadovoljan sam.Postovanje svim kolegma vlasnicima Korga i rolanda (a imao sam obadva arranzera )ali nasao sam sebe u T2!!Jeste da sam zestoko platio setove za T2 ali nije mi uopste zao!Gega je u pravu bez obzira od koga da kupis setove ipak ih moras obraditi da bi to tvom uhu zvucalo onako kao ti to ocekujes!! Pozdrav svima a posebno yamaha sekciji Promijenjeno od matovicb (20.08.2009 u 03:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
![]() |
![]()
Konektovao sam se sa prs s900 ali za sve moras da platis tako da internet na klavijaturi je beskoristan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|