|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
u svoj set imam neke semplovane tarabuke koje koristim,kad izbrisem iz klavijature neki sempl na primer distorziju ili sax meni vise te tarabuke ne sviraju.Jeli imao neko slican problem?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Verovatno su ti se samo pomerile u programu.Jesi pogledao to?Ako je samo to onda udji na taj sempl nadji ih i zapamti i to je sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
a ne znam kako to da uradim...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.01.2007
Downloads: 919
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Ako su te tarabuke još u sampleru onda ovako:
Ideš u SOUND modus, zatim ->MENU->BASIC->SOUND BASIC.(tu pogledaš dali ti Oscilator count stoji na 1,ako ne uradi to).Zatim ideš na OSC BASIC.Tu uđeš u RAM (normalno stoji na ROM) i sad polako okrečeš točak i tražiš te tvoje tarabuke tj.selektiraš taj Mulrisample. Kad si ga pronašao moraš ga još samo memorisati, najbolje tamo gdje je več bio. Znači ideš u padajuči menu pa WRITE.
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
ali ne mogu da ih nadjem tu,tu ih nema to sam vec probao.Hvala vam na svemu ali stvarno ne mogu da se snadjem. Njih ne vidim kao multisempl. . Znaci tarabuke mi rade dok je ucitan cijeli set,ali cim izbrisem bilo koji sempl iz klavijature one vise nece da rade,a ostalo sve radi normalno. .
|
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
a kako brises semplove
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
udjem u sound/record/meni/multisempl i onda izaberem npr. gitaru odem na meni i delete. .
|
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
e kad ti je ucitan ceo set onda udzes u saund, rekord pa izaberes iz usera boju tarabuke pa ides meny,izaberes BASIC i idi na prvu opciju u donjem levom uglu Sound Basic proveris koi ti je sempl zapamtis kako mu je ime jer kao sto je rekao kolega Dare 82 moguce je da je sempl promenio mesto i tako kad obrises neki drugi sempl ti ga potrazis i snimis na isto mesto u user gde je i prije bio.Mislim da si ovo trazio a ako ne pitaj jos.
Promijenjeno od gjoko (05.07.2009 u 00:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|