|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Moracu malo da razocaram vlasnike Behringer Europower pmx1000.
![]() Na njemu pise da je snaga po izlazu 300w (300+300) medjutim kada se otvori stvar je unutra malo drugacija. Juce mi je stigao jedan u servis na kom su otisli izlazi i kad sam ih izvadio imao sam sta da vidim. Umesto po 300W Tranzistori (izlazi) su po 125w. Pored toga zastita pojacala je =0,usamom pojacalu bi trebala da postoje jos dva osiguraca pored glavnog za svaki kanal,ali nisi ni njih postavili. Tako da ako dodje do kratkog spoja ne gine otkazivanje izlaza. ![]() Zato oprezno sa kablovima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Kakva je ralika izmedju ovog miksera i Behringer Europower PMH3000?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 511
Uploads: 17
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA4X, Yamaha CP33, Kurzweil PC1SE
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Strasno!!! Samo cu reci strasno! Pa da li je moguce da to neko kopira ili je original mixeta??? A jesi li radio behringer 1280 s, ja sam hteo da je kupim...Pa me interesuje sta je unutra??? pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Jedna mala ispravka,nije PMX vec PMH1000 mada mi ono vise lici na x.
Koja je razlika izmedju PMH1000 i PMH 3000,to ces znai tek kad je otvoris. ![]() Razlika je izgleda po snazi,a kolika je to je vec pitanje. Na sajtu pise da je PMH 400w 12 kanala,a na njemu iznad EQ pise 600w(to je onih "300+300"). Sto se tice PMH3000 pise 2x400w 16 kanala sto bi znacilo 800w,a ako pogledas slike videces da i PMH1000 i PMH3000 imaju isti broj kanala. Sa PMP1280s nisam imao bas nikakvih kotakata tako da neznam sta je unutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
To je uvek tako,kad proizvodjaci zongliraju sa podatcima oko snage pojacala!
PMH1000 daje po Behringove specifikacije 2x200W na 4 oma.Koliko bi to bilo na 8 oma?100,130??Vise ne verujem.Jos kad se uzme da je ovo Peak Musik Power sta nema blage veze sa RMSom.....trazili ste gledajte ![]() Ja cisto sumnjam da ovo pojacalo daje vise od 2x50W RMS Izlazni tranzistori koje kolega naveo kostaju ca.0,50EUR a zamislite u produkciji?? ![]() Kad uporedim ove (takozvane mosfet) tranzistore sa one koje su u powermateu(MJ15003/15004).....dodje mi da vrisnem ![]() One 150W kod izlaznih tranzistora PHMa se odnose vise na termodinamicki rad mosfeta. Pozz P.S.Kolega sinisa,koliko izlaznih mosfeta ima kod PHMu po kanalu??
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Kod Pmh 1000 imas dva po izlaznom kanalu P i N tip,takozvani upareni.
Prava snaga mu jeste 125w po izlazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
sta bi bilo kad ne bi bili upareni?
![]() kako definiras njihovu "pravu snagu" od 150W? Pozdrav
![]() |
Favoriti |