|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.09.2005
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1751
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Pa3X, Dallape supermaestro
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Molim kolege ako znaju da pomognu,
Dakle, nakon sto sam sredio 16 taktova introa u seqvenceru, pobrisao sve controlere koji obicno prave probleme, i sve slozio od kanala 9 do 16,te nastimao da tacno krece od 1.takta i zavrsava sa 16. taktom,i nakon sto ubacim funkcijom import smf i to na i1cv1, problem se javlja jer po pravilu intro mi krece sa drugim taktom .Pogledam putem menija u edit po kanalima, i tamo stoji da fajl ide od prvog takta. Zbog toga moram prebacivati file u Cubase, tamo vidim da krece od 2. takta, prvi je prazan i njega secem.Tek kada vratim ovaj fajl u pa2 u imort , bude ok i ide mi na prvu. Molio bih kolege ako znaju da pomognu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Kada ubacis u intro u edit imas "cat" - otseci prvi takt i ono ce se namestiti od drugog takta - mislim drugi takt ce biti prvi.
Neznam zasto pocinje od drugog takta i mene to nervira, mozda neko zna pa ce objasniti bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Prilikom pravljenja fajla se postavlja track sa sys komandama (odedjuje se boja,tempo,set bubnja).Taj track se stavlja u prvom taktu.....
Zato midi fajl pocinje od drugog takta..... Mada moze midi fajl da se drugacije napravi....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.09.2005
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1751
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Pa3X, Dallape supermaestro
Interesi: muzika
![]() |
![]()
To je to tacno Olevere, ja sa funkcijom delete u editu izbrisem prvi takt, i uvidom po kanalima vidim da sve ide od prvog takta, ali dzaba, on opet kao po defaultu ide od drugom, dakle ne ide na prvu, i kao sto rekoh export file, preko usb ili midi kabla na pc, pa seci u cubaseu.
Ovo sto je kolega prethodno rekao da se u smf prvom taktu nalaze controleri poznato je, ali se ovdje radi u korgovom sequenceru naravno u midi formatu, ali sam prethodno rekao da mi u sequenceru fajl radi tacno na prvu ali se stvar zakomplikuje kada se impoertuje u styl edit. Mozda neko provali u cemu je problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
nisam mislio na funkciju delete nego na funkciju "cut' - snjom mozes da obrises prvi takt i automatski on pocinje od drugog takta - drugi takt je sada prvi i tacanje
milanceshow mozes li nam objasniti kako bi moglo drugacije da se napravi midi fajl Promijenjeno od oliver (11.12.2009 u 02:49 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Da se u svakom tracku pojedinacno napravi sys komanda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|