|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Poz svima..Ovako razdvojio sam izlaze na sintu,tako sto sam u panport sve za ritam sekciju stavio na 1,a boje za desnu ruku na 127,i izlazi su razdvojeni..medjutim,i ako su razdvojeni izlazi ,a izlazu za desnu ruku se i dalje tiho cuju dobos,perkusije malo,i neka kontra,malo tiho,ali opet kad se malo vise pojaci,to dodje do izrazaja..Jel mogu uzlazi u potruponosti nekako da se razdvoje,da se na jednom cuje samo desna ruka i nista vise,a na drugom sve ostalo?hvala i poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Efekt ti se cuje na oba izlaza. i to ti je to.
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
iskljucui sam sve efekte da vidim da nije i do njih,ali se i dalje cujes dobos na oba izlaza,cinelice,i jedna kontra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
nisu effekti u pitanju vec panorama pojedinacnih elemenata bubanja ...
neki su nastelovani na centar, drugi skroz levo a ostali skroz desno. e sad i ako si aranzeru dao komandu da sve svira na levo, ipak njega vuce one elemente drumsa da izbacuje na desno - pa kad se dosta pojaca celokupna bubanj-sekcija onde se cuju ti pojedinacni elementi i na drugoj strani ... ja tu ne vidim nikakvu shansu da se taj problem bez 4 (L/R/1/2) individualnih izlaza resi ... ![]() pozdrav
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
upravo tako druze grandia,bas je takav problem kao sto si napisao...znaici mislis da ja to ne mogu nikako da resim?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
bata mile, pitam sad glupo a nikako kazem da ti il neko drugi pitao glupo! znaci vazi samo za mene
![]() jel si probao da koristis 2 audiokabla,znaci pojedinacna 2 kabla i tako udjes u miksetu naprimer levo na 1 a desno na 2 ? e sad tu bi trebao da isprobas kablove sa mono i stereo banane ... jedino mi to pade napamet ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|