|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  06.02.2011, 17:36 | #1 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 23.01.2009 
				 Downloads: 3622 Uploads: 9 Rekao HVALA: 153 

Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova

Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50 Interesi: Muzika  |  Improvizacija!! 

Zdravo svima!Interesuje me ova improvizacija na klarinetu i koji su trileri u njoj?da li ovo neko skidao?da li ima midi zapis!Znam da je mnogo teska,zato i pitam.hvala unaprijed!!
		 | 
|   | 
|  06.02.2011, 17:48 | #2 | 
| KRVAVI |   

Koja improvizacija...?

__________________ don't worry,be happy,and drink 'ladno Jelen pivo! | 
|   | 
|  06.02.2011, 18:01 | #3 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 23.01.2009 
				 Downloads: 3622 Uploads: 9 Rekao HVALA: 153 

Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova

Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50 Interesi: Muzika  |   | 
|   | 
|  06.02.2011, 18:29 | #4 | 
| Kao kod kuće |   

Pa pitaj Kosmajca.Ako ne cujes sta je odsvirao,tesko da ces onda i nauciti,a inace ova mu jedna od losijih,ima momenata gde udara pravo u celo,pogotovo u u spustnju kroz nekoliko oktava,ali to je na dugmicima sve blizu,a ima dosta brlji,tako da...Po meni mu je najbolja improvizacija u pesmi Pitaju me Pitaju,ali i to nije improvizacija vec navezbano,jer uvek skor isto odsvira.
		 | 
|   | 
|  06.02.2011, 18:49 | #5 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 28.08.2009 Mjesto: tamo amo 
				 Downloads: 1605 Uploads: 45 Rekao HVALA: 76 

Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova

Instrumenti: prangije Interesi: tehnika  |   

Hehehehe ja te inprovizacije zovem glupiranje , kad hocu da odsviram ja kazem kolegi ej sace se glupiram malo hahahaha Dodato: Lako je to odsvirati neke ali cortanove ..... mnogo tesko , ne kazem nekad i treba al kad krene lova zaboravi na to . Obicno se ljudi na tim improvizacijama isticu koliko su mesti sa tehnikom prstiju .. to je to Dodato: Lako je to odsvirati neke ali cortanove ..... mnogo tesko , ne kazem nekad i treba al kad krene lova zaboravi na to . Obicno se ljudi na tim improvizacijama isticu koliko su mesti sa tehnikom prstiju .. to je to 
				__________________ http://www.rlmusic.co.uk/rlm3/korg-ms20-vintage/     Promijenjeno od gagan (06.02.2011 u 18:56 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi | 
|   | 
|  07.02.2011, 00:32 | #6 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 27.12.2008 
				 Downloads: 47 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova

|   

ovo nije tehnicki tesko, al i je malo bzvz odsvirano..... msm da improvizacije treba sam smisljati.... nemoj to da skidas
		 | 
|   | 
|  06.02.2011, 18:48 | #7 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 06.10.2007 Mjesto: Balkan bre 
				 Downloads: 445 Uploads: 12 Rekao HVALA: 31 

Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova

Instrumenti: PA1X 96mb + usb  |   

Kolega, mislim da je improvizacija nesto kao licni potpis, i volim da cujem kako drugi odsviraju, a Kosmajac je vec poceo da se ponavlja, napamet mozes da naucis te improvizacije, ima nekih fora koje mogu da se iskoriste iz njegovih svirki, al mnogo kenja za moj ukus, a drugo njemu je i lakse na "pasuljari" jer sve je tu zbijeno i da provuce ruku preko klavijature uvek nekako zvuci za razliku od nas klaviraca sto prste polomimo na klavijaturi za takve stvari.... a pametnije ti je da slusas vise puta pa onda da probas da skidas, nego da prebacujes u midi fajl pa da usporavas, ovako kao sto sam ti rekao razvijas sluh i kefalo za te stvari pa ti je posle sve lakse da skidas takve stvari, a jos nesto, i ako probas da konvertujes ovako nesto u midifajl nije to to, jer neke stvari ne mozes da konvertujes... 
				__________________   | 
|   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |