|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Kolege,imam jedan problem!Unazad jedno godinu dana desava se sledece sa miksetom PowerMate 1000 (1),naime,prilikom startovanja miksete protekt se ne ugasi odmah kao sto mi je pre radilo vec jedno 30-tak secundi vrte ventilatori i tek posle ugasi protekt!Misleo sam da neki kabl mozda nije u redu pa sam sve kablove sredio-proverio,pa sam cak miksetu startovao vecinom bez ijednog ukljucenog kabla ali je isto,znaci startujem mikser i odprilike 30-tak sekundi vrte ventilatori pa tek onda se ugasi protekt!Naravno da se to ne javlja uvek ali u 95% startovanja da!Inace posle tog gasenja protekta dalje u svirci nemam nikakvog problema sa miksetom,sve radi kao sat!!
Molio bih ako bi neko svojim iskustvom i znanjem hteo da mi pomogne u resavanju ovog problema i da mi kaze sta bi mogao da bude problem!! Hvala kolege unapred! Promijenjeno od bocko (20.06.2011 u 12:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kada ste poslednji put ocistili mixer od prasine,ventilatore npr?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Vule,nije ni to jer sam miksetu detaljno ocistio kada se pojavio problem!Prvo sam na to posumljao,pa na kablove,ali je i jedna i druga sumnja otklonjena!
Znaci nije prasina (pregrevanje),nisu kablovi jer su provereno dobri (problem se manifestuje i bez spojenih kablova znaci samo mikser u struji)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A mixer inace osim toga radi najnormalnije?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Jeste Vule,osim toga radi najnormalnije!
Znaci samo pri prvom startovanju ne gasi protect odmah vec nakon 30-tak secundi,i to bez ikakvih prikljucenih kablova,i nadalje sve najnormalnije!? I to u 90% startovanja,a najvise mi se cini da se desava kada se mikseta par dana pre toga nije koristila Recimo,juce sam svirao i pri startovanju miksete protekt se ugasio posle 30-tak sec onda cela svirka bez ikakvog problema,a malopre sam upalio miksetu i najnormalnije se ugasio protekt posle 1 secunde!? Sta li moze biti problem!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja tu ne bi nista dir'o
|
![]() |